Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 01:44

Ηλιούπολη: Ανακοίνωση για Πανναξιακό και... Παραρά!

PANNAXIKAKOS-HLIOYPOLH630

Δελτίο Τύπου με αρκετούς αποδέκτες απέστειλε η διοίκηση της Ηλιούπολης, λίγες ημέρες μετά την ισοπαλία της Νάξου με αντίπαλο τον Πανναξιακό (1-1).

Στο κείμενο εκφράζονται οι ευχαριστίες των ανθρώπων του συλλόγου προς τον Πανναξιακό για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής, ενώ εκθειάζεται ο Νίκος Παραράς για τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


'Το ΔΣ της Hλιούπολης επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Πανναξιακό, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας για την εξαιρετική φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδώσει στον αγώνα του β' γύρου. Οσον αφορά στα αγωνιστικά, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των παικτών στο δύσκολο αγώνα της Νάξου, αλλά και από την δουλειά του κ. Παραρά, ο οποίος συμπλήρωσε ένα μήνα στον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας.

Την Κυριακή το μεσημέρι υποδεχόμαστε την Αγία Παρασκευή και θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της ομάδας για να συνεχίσουμε το αήττητο σερί και να κατακτήσουμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους της μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου'.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares