Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 11:29

Αλέκος Αλεξανδρής: "Με σοβαρότητα από το πρώτο παιχνίδι"

Τον ΑΠΣ Κύθνου αντιμετωπίζει ο Αστέρας Μαρμάρων για την 1η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον προπονητή των Παριανών, Αλέκο Αλεξανδρή να προετοιμάζει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του.

Ο πρώην αρχισκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με την ιστοσελίδα μας να επικοινωνεί μαζί του και τον Αλεξανδρή να μοιράζεται τις σκέψεις του για το πρώτο ματς.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Με σοβαρότητα αντιμετωπίζουμε το ματς της πρεμιέρας. Η ομάδα εχει στόχο να ανέβει στην κατηγορία και πρέπει να είναι έτοιμη για να αντεπεξέλθει σε αυτούς τους στόχους αφού οι αγωνιστικές είναι λίγες". 

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς, ο κ. Αλεξανδρής είπε:

"Νομιζω ότι εάν είμαστε στην κατάσταση που παρουσιαζόμαστε τελευταία έχουμε τον πρώτο λόγο αφού παίζουμε στην έδρα μας. Έχω εμπιστοσύνη στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουν κατανοήσει ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα που θα ανεβάσει το επίπεδο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares