Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 16:00

Πανναξιακός: ''Με πίστη για το διπλό''…

fosthras_-_pannaxiakos630

Μπορεί η θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα, να μην είναι η καλύτερη, αλλά οι άνθρωποι του Πανναξιακού δεν έχουν πάψει να πιστεύουν στη ποιότητα που διαθέτει η ομάδα της Νάξου.

{div float:left}{/div}Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι στο στρατόπεδο του Πανναξιακού μετά την «γκέλα» με την Ηλιούπολη (1-1) και τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας επικράτησε προβληματισμός, από τον οποίο βγήκε, ότι οι παίχτες του Δημήτρη Σκούνα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους και δόθηκε μία «άτυπη υπόσχεση», ότι πρέπει να  αναστραφεί το αρνητικό κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων του Ναξιακού Συλλόγου.

Έτσι λοιπόν αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕ Κω, κοινός στόχος των παιχτών της ομάδας είναι να γίνει προσπάθεια ώστε να δοθεί στους φιλάθλους ένα «χριστουγεννιάτικο» δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα θετικό αποτέλεσμα στη Κω.

Στα αγωνίστηκα οι ομάδα του Δημήτρη Σκούνα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και εκμεταλλευόμενη το ρεπό της συνεχίζει κανονικά τη προετοιμασία της για την «εμβόλιμη» αγωνιστική της Τετάρτης.

Έτσι η ομάδα αναμένεται να ταξιδέψει με το καλύτερο δυνατό σχήμα για τη Κω στην οποία αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη αεροπορικός μέσο του ''Ελευθέριος Βενιζέλος''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares