Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 22:56

Δύο πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Νάξου

Ποιος θα το φανταζόταν ότι δύο παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα με την ίδια ομάδα, τον Ολυμπιακό, θα συναντιόταν κάποια στιγμή στο ΔΑΚ Νάξου ως προπονητές δύο Κυκλαδίτικων ομάδων.

 Ο λόγος για τους Αλέξη Αλεξανδρή και Δημήτρη Σκούνα, οι οποίοι έκλεισαν το δικό  τους ραντεβού για ένα φιλικό διπλό μεταξύ των ομάδων τους, Αστέρα Μαρμάρων και Πανναξιακού και με την ευκαιρία είπαν και τα «δικά» τους...

Τα βιογραφικά τους είναι βαριά, έχοντας καταγράψει πολύ μεγάλη καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αλέκος Αλεξανδρής, μετρά 10 πρωταθλήματα Ελλάδας, με τα 7 από αυτά να είναι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός, είναι και το κοινό σημείο των δύο ποδοσφαιριστών, που μπορεί να μην συνυπήρξαν, αλλά η παρουσία τους στον Πειραϊκό σύλλογο δεν ήταν για κανέναν από τους δύο ένα απλό πέρασμα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκούνας, αγωνίστηκε για μικρότερο διάστημα, αλλά πρόλαβε να κατακτήσει και εκείνος έναν τίτλο (86-87).

Κοινός στόχος και φυσικά υπάρχει, αφού ως γνήσιοι πρωταθλητές έχουν θέσει ως στόχο και φέτος να σηκώσουν την κούπα... εεε ας μην είναι και τόσο βαριά όπως αυτές που σήκωσαν με τον Ολυμπιακού, δεν παύει όμως να είναι ένας τίτλος που είμαι σίγουρος ότι θα τον χαρούν το ίδιο!

Η παρουσία τους στις Κυκλάδες, σίγουρα είναι ένα σημαντικό γεγονός για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και μακάρι οι γνώσεις τους και η αύρα που εκπέμπουν να διοχετευτούν στους Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές... Σίγουρα είμαστε τυχεροί και πάνω από όλα κερδισμένοι που τους έχουμε κοντά μας!  

Να είστε γεροί, σας ευχαριστούμε!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares