Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 00:14

Μάνος και Ζαρμακούπης για τη νίκη κόντρα στα Φανάρια

Δείτε τι δήλωσαν στο sportcyclades.gr o προπονητής του ΕΦΑΟΖ Γιάννης Μάνος και ο παίκτης της ομάδας Λευτέρης Ζαρμακούπης για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΠΑΣ τα Φαναρια.

Αναλυτικά: 

Γιάννης Μάνος (Προπονητής ΕΦΑΟΖ):

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε άλλωστε, ειδικά στην αρχή που είχε το προβάδισμα η Ναξιώτικη ομάδα αλλά από εκεί και πέρα ελέγχαμε το ρυθμό και είμασταν συνέχεια μπροστά. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, η διαφορά άνοιξε και έφτασε μέχρι τους 17 πόντους. Φυσικά είχαμε βοήθεια από τα σουτ του Κανελλόπουλου για να «σπάσει» η ζώνη των φιλοξενουμένων , όμως θα πω ότι το δουλέψαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα , ξέραμε ότι ο ΑΠΑΣ παίζει καλά την ζώνη αυτή και προσπαθήσαμε και -ευτυχώς- βρήκαμε τις λύσεις. Βεβαίως το βασικό μας ατού ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι η άμυνα που θεωρώ ότι μας έδωσε και τη νίκη. Είμασταν συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο πλάνο μας και δεν επιτρέψαμε στα ατού του ΑΠΑΣ (Προδρόμου, Ζαφειρούδη και Χονδρόπουλο) να κάνουν το παιχνίδι τους.

Τώρα , για τη διαιτησία δεν μιλάω ποτέ και δεν θα μιλήσω. Το είπα και στα παιδιά ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τις αποφάσεις των διαιτητών. Όσον αφορά την παρεξήγηση που έγινε στο τέλος, εγώ θα πω ότι κάλεσα time out για να βάλω μέσα τους μικρούς ,να τους δώσω χρόνο συμμετοχής βλέποντας ότι το παιχνίδι έχει κριθεί που το θεωρώ απολύτως θεμιτό. Δεν ξέρω πως θεώρησαν αυτή μου την κίνηση οι άνθρωποι του ΑΠΑΣ και αντέδρασαν κάνοντας συνεχόμενη χρήση των δικό τους time out μένοντας στον πάγκο αδρανείς. Εγώ θα πω ότι ήταν ένα συμβάν που θεωρείται λήξαν αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις αμφοτέρων των πλευρών μετά το τέλος του αγώνα. Επέτρεψέ μου να ευχηθώ Καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο με Υγεία και Αγάπη.

Λευτέρης Ζαρμακούπης (παίχτης ΕΦΑΟΖ):

Ήταν ένα παιχνίδι κλειστό στο 1ο ημίχρονο καθώς ο ΑΠΑΣ έπαιζε πολύ σφιχτά πράγμα που μας στέρησε το δικαίωμα να βρούμε ανοιχτό γήπεδο και να τρέξουμε. Έτσι η διαφορά ήταν μικρή και το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο. Στο δεύτερο ημίχρονο τα σουτ του Κανελλόπουλου μας βοήθησαν να ανοίξουμε την άμυνα του ΑΠΑΣ και σε συνδυασμό με το μικρό rotation των φιλοξενουμένων πήραμε μια δίκαιη νίκη. Τώρα σχετικά με τα όσα έγιναν στο τέλος με την χρήση των time out δεν μπορώ να κρίνω καθώς είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι και εφόσον οι κανόνες σου επιτρέπουν να το κάνεις , για μένα δεν αποτελεί κανένα θέμα.

Εύχομαι Καλές γιορτές με υγεία

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares