Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012 21:43

Νέων: Αναγέννηση Νάξου-ΑΟ Πάρου 0-4 (photos)!!!

 anagennhsh-ao parou neoi.630.

Νικηφόρο πέρασμα από το Αγερσανί έκαναν σήμερα οι νέοι του Α.Ο. Πάρου, οι οποίοι νίκησαν με το ευρύ 4-0 την Αναγέννηση Νάξου.

William Hill Sports Σε ένα αρκετά καλό ματς με πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες οι Παριανοί ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί από τους γηπεδούχους οι οποίοι αν και είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν δεν τις αξιοποίησαν.


Ο Λένια άνοιξε τον «χορό» στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 13΄, όπου εκμεταλλευόμενος αναμπουμπούλα στην άμυνα των Ναξιωτών  κατάφερε να σκοράρει με ευθύβολο σουτ, αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν βαριά πόδια και στο 61΄δέχτηκαν το δεύτερο γκολ  με απευθείας εκτέλεση φάουν του Σένκα. Από εκείνο το σημείο και μετά η Αναγέννηση παράτησε το παιχνίδι με συνέπεια να δεχτεί ακόμα δύο τέρματα, με τον Ψάρρα στο 69΄ και από τον ίδιο παίχτη στο 74΄, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 0-4, υπέρ του Α.Ο. Πάρου.


Αναγέννηση Νάξου(Πολέμης): Μαργαρίτης Ε.Πρόι Ε .(Κάβουρας Στ.)Χότζα Γ.Σαριδάκης Κ.Σέργης Κ.Καλογείτονας Κ.Σαντέ Β.Μπούλαρη Ε.Μπαλλατζίας Ε.Ζάνος Λ.Βουδιάς Δ.

Α.Ο. ΠΑΡΟΥ (Ερρίκος): Νίκας Δ.Διάκατος Ε.Μπάλιος Γ.Νίκας Ι.Άσκο Γ(Τσαντάνης Ν).Καλόγυρος Π(Κρουσταλάκης Θ).Λένια Β. Κεφαλάς Π.Σένκα.Μ.Κρώνης Σ.Ξένος Κ(ψάρρας Δ).

Ακολουθούν φάσεις γκολ και δηλώσεις από την αναμέτρηση.

Αν κάποιος ενδιαφέρετε να αποκτήσει το dvd του αγώνα παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

anagennhsh-ao parou neoi

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares