Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 19:10

Μεταμεσονύκτιο ματς για παίδες, Καρτεραδος-Ίος

paidwn as iou 2011 1

Στις 21:50 άρχισε τελικά ο αγώνας των πιτσιρικάδων (ούτε τσαμπιονς λινγκ να παιζαν) αλλά αυτό τελικά δεν στάθηκε εμπόδιο για να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι.

Η Ίος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 3΄ είχε την πρώτη ευκαιρία με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπουρνελη, η μπάλα να περναει λίγο άουτ.

William Hill Sports Στο 10’ ήρθε το γκολ για των Καρτεράδο. Ο Ζερβάκης, έκανε την σέντρα από τα πλάγια και ο Καψάλης, μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 12’ ήταν η σειρά της Ίου να πετύχει γκολ.

Ο Μπουρνελης, πήρε την μπάλα από το κέντρο πέρασε δυο παίκτες και πλάσαρε τον Πρεκα, κάνοντας το 1-1. Στο 17’σουτ του Μπουρνελη, λίγο άουτ. Στο 20’ σουτ του Δροσου από τα πλάγια μπλόκαρε ο Γιαννόπουλος.

Στο 23’ασταθης απόκρουση του Γιαννόπουλου πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Μονογυιός. Στο 28’ τετ α τετ του Αντιπλιωτη, απέκρουσε ο Γιαννόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για την Ίο. Στο38’ βγήκε από τον αγώνα ο Νικηφόρος, και μπήκε ο Πολύδωρας Δημήτριος. Στο 45’ έγινε το 1-2 ύστερα από απευθείας χτύπημα φάουλ από των Μονογυιό Μ. Στο 48’ σουτ από τον Πολύδωρα ανάγκασε σε πολύ καλή απόκρουση  των Πρεκα Ν. Στο 51’ ύστερα από σέντρα του Αντιπλιωτη ο Δρόσος Α, σούταρε και πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Καρράς Φ.

Στο 58’ είχαμε δυο αλλαγές, μια για κάθε ομάδα. Από την ομάδα του Καρτεράδου βγήκε ο Αντιπλιωτης Ι, και μπήκε ο Χαλβατζης Α, και για την Ίο βγήκε ο Μπουζαλακος Ν, και μπήκε ο Καλαθας Σ. Στο 60"σουτ του Μπουρνελη μπλόκαρε ο Πρεκας. Στο 62’ αλλαγή για την Ίο. Βγήκε ο Μπουζαλακος Σ. και μπήκε ο Καραμπικας Ν. Στο 68’ ύστερα από χτύπημα φάουλ ο Δρόσος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 72’ έγινε το 1-3. Ο Πολύδωρας πέρασε δυο παίκτες μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα των Πρεκα.

  William Hill Sports

Καρτεράδο: Πρεκας Ν,, Πελεκανος Ι., Μαυροματης Γ., Βαρμαζης Η., Βαζαιος Γ., Αντιπλιωτης Ι., Ζερβάκης Ε., Δρόσος Α., Καψάλης Ε., Αντιπλιωτης Α., Κατσαντωνης Π., Χαλβατζης Α.

Προπονητές: Αρβανιτης Γεωργιος, Παγωνης Παναγιώτης.

ΑΣ Ίου: Γιαννόπουλος Φ,. Θεός Χ., Νικηφόρος Θ., Κωστόπουλος Γ., Καρράς Φ., Μονογυιός Μ., Μπουζαλακος Σ., Μπουρνελης Ι., Μπουρνελης Σ., Μονογυιός Ν., Μπουζαλακος Ν., Καλαθας Σ., Καραμπικας Ν., Πολυδωρος Δ.

Προπονητές: Ντανακας Γεώργιος, Καραβας Θεόδωρος.

Διαιτητής: Αντιμησαρης. Βοηθοί: Βαιλας, Ζωρζος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares