Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 22:24

Αρκου(λης)…σαν τα τρία….

AMS FILOTIOY-AO PAROY 

Με ηγέτη τον Αρκουλή και με σύμμαχο το κακό πρόσωπο που έδειξε το Φιλώτι, χωρίς να χρειαστεί να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση ο ΑΟ Πάρου νίκησε τους ΄΄κυανέρυθρους΄΄ της Νάξου με 3-0.


Μάλιστα τα τρία (3) γκολ που πέτυχαν οι παίχτες του Αντώνη Ερρίκου, τελικά στάθηκαν ικανά να κρίνουν την αναμέτρηση, αφού ο ΑΜΣ Φιλωτίου αν και είχε την πρωτοβουλία στο δεύτερο μέρος, τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα.


Ο Αρκουλής ήταν το κλειδί


Σε καλή μέρα ήταν σήμερα ο επιθετικός του ΑΟ Πάρου Στέλιος Αρκουλής, ο οποίος προπαντός στο πρώτο μέρος «έκανε ότι ήθελε» στη δεξιά πλευρά, όπου αγωνιζόταν. Ο έμπειρος φορ, ήταν αυτός που τελικά «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του.


(1-0) Τα δύο δοκάρια (από ένα για κάθε ομάδα) μέχρι το 18΄έδειχναν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, ώσπου ο Πολυκρέτης προδόθηκε από το γλιστερό τερέν στο 19΄, όπου ο Γκιουρτζίδης σούταρε από μακριά και η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του έμπειρου τερματοφύλακα, καταλήγοντας στα δίχτυα του Φιλωτίου.


(2-0)Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38΄ο Μπάλιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πετρόπουλος που πήδηξε ψιλότερα από όλους έστειλε την μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Πολυκρέτη.


(3-0)Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αρκουλής με έξοχη ατομική ενέργεια στο 43΄περνόντας τον ατομικό του αντίπαλο και πλασάροντας από διαγώνια.


Απογοήτευσαν αλλά υποσχέθηκαν κιόλας


Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Στέφανου Ψαρρά απογοήτευσε για ακόμη μια φορά αλλά μερικά στοιχεία στο παιχνίδι της σε συνδυασμό με την ποιότητα ορισμένων παιχτών σίγουρα δεν δικαιολογεί την βαθμολογική θέση της ομάδας, η οποία με την προσθήκη και του ''ποιοτικού'' Βασαλάκη στο ρόστερ αναμένετε να βελτιωθεί στα επόμενα ματς.


Ο τελευταίος ήταν και αυτός που μαζί με τον Καράι διασώθηκε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι όπως προανέφερα κινήθηκαν σε «ρηχά» νερά σήμερα.


Από τους φιλοξενούμενους σίγουρα κορυφαίος ο Στέλιος Αρκουλής, με τους Γκιουρτζίδη και Λάπη να συμπληρώνουν τους κορυφαίους για την Παριανή ομάδα.


Συνθέσεις:


Α.Μ.Σ.Φιλωτιου(Ψαρράς)Πολυκρέτης,Κρασσάς(Τσαφος),Κατσουρός(Μουστάκης),Κοττάκης,Καράι,Μουστάκης,Ευριπιώτης,Προμπονάς(Ψαρράς Σ.),Ψαρράς,Βασαλάκης.


Βασιλάκης,Σφυρόερας,Καράι,Λιόφαγος.


Α.Ο.Πάρου(Ερρίκος)Χαρίστος,Καραγκούνης,Μπάλιος,Λάπη,Καζακίδης,Πετρόπουλος,Δαφερέρας,Αρκούλης,Λένια(Κρώνης),Μπιρμπίλης(Μούλας),Γιουρτζίδης.

Βαρθακούρης, Καλαμπαλίκης,Νίκας.

Ακολουθούν δηλώσεις και φωτογραφίες από τον αγώνα.

Το dvd του παιχνιδιού μπορείτε να το αγοράσετε στην τιμή των 15€ . Στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares