Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 20:40

Τρίποντο με ανατροπή στο φινάλε για την Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων [vid]

Στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας πρόσφεραν οι ''πιτσιρικάδες'' της Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων που κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 σε 1-2 στις καθυστερήσεις του ματς με την ΕΠΣ Σάμου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με το φάσμα της ήττας 10 λεπτά πριν τη λήξη όπου δέχτηκε ένα τέρμα από μία άτυχη στιγμή όταν ένα μακρινό σουτ πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιγώνια.

Οι ''Κυκλαδίτες'' δεν το έβαλαν κάτω και έδειξαν ψυχή πιστεύοντας στη νίκη μέχρι το τέλος και κάπου εκεί ήρθε η ισοφάριση, αφού ακριβός στο εξηντάλεπτο ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Καραγιάννη να είναι εύστοχος που καταλογίστηκε μετά από χέρι.

Το κερασάκι στην τούρτα για τις Κυκλάδες ήρθε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και συγκεκριμένα στο 64', όπου και πάλι ο Καραγιάννης που προέρχεται από την ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου, με ατομική ενέργεια και ψύχραιμο διαγώνιο σουτ πέτυχε την πλήρη ανατροπή, που πανηγυρίστηκε έξαλα από ολόκληρη την αποστολή.

Πλέον, η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ανοιχτή για την ΕΠΣ Κυκλάδων που θα ψάξει 2 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια με Δωδεκάνησα και Χίο προκειμένου να επιστρέψει με το πολυπόθητο εισιτήριο στην βάση της.

Διαιτητής τους αγώνα ήταν ο κ. Τζέτας με βοηθούς του κ.κ. Ναδής και Τραούδας

Κ12 ΕΠΣ Σάμου: Γκρεμός, Καλλινίκου, Καλετζής, Λουβάρδας, Τσιμπιβής, Κούβδος, Ιμπρούσι, Λιόντας, Βαντούχ

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καραγιαννάκης, Λεκιώτης, Κουφαδάκης, Ράμα, Ταβλάρης, Καλιατζής, Αλεξανδίδης, Μανιτσούδης

Κ12 ΕΠΣ Κυκλάδων: Τσιγωμάς, Γεωργαλάκης (55' Κωλουριώτης), Λέκκας, Στεφάνου, Αματάι, Τσικλιτάς (42' Ζουμής), Ξεκάρφωτος (35' Χανιώτης), Καραγιάννης, Ζωγράφος (42' Βαλέτας)

Την αποστολή συμπλήρωσαν: Ζουμής, Λυγνός, Κωλουριώτης

Βαθμολογίες - Αποτελέσματα - Πρόγραμμα

2020-01-07_510ee.jpg

2020-01-07_3_ff725.jpg

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares