Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 19:55

Αναγέννηση-ΑΣ Ιου: ''Πέρασαν με «τσαμπουκά»''...

ANAGENNHSH-IOS

Αγγλικό σκορ με απίθανες διακυμάνσεις παρακολουθήσαμε όσοι βρεθήκαμε εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και οι ΤΡΕΙΣ!!!! Ηρωικές  κοπέλες που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου του Αγερσανίου στη Νάξο.

Νίκησαν οι πειθαρχημένοι

William Hill Poker Στην σημερινή εξ αναβολής αναμέτρηση του 2ου ομίλου της Β΄Κατηγορίας  ο ΑΣ Ίου κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 3-4, μέσα από την έδρα της Αναγέννησης και να  «φιγουράρει» πλέον στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα η ομάδα του Θόδωρου Καραβά διατήρησε το αήττητο στα εκτός  έδρας παιχνίδια, αφού μετράει τρεις (3) νίκες! σε ισάριθμες εκτός έδρας εξορμήσεις.

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Στέλιου Πολέμη, παρουσιάζοντας και πάλι τα γνωστά προβλήματα ''ανομοιογένειας και έλλειψης φυσικής κατάστασης'' , αν και προσπάθησε τελικά υπέκυψε στο τέλος , έχοντας απέναντι της μια σαφώς πιο προπονημένη και πειθαρχημένη ομάδα.

Αγγλικό σκορ

Πολλές φάσεις στο σημερινό παιχνίδι, με εφτά (7)!!! Από αυτές να καταλήγουν στις εστίες των Καραμπίκα και Χωριανόπουλου. Πιο συγκεκριμένα το 1-0 του Κωνστα μόλις στο 7΄, ανατράπηκε γρήγορα από τους έμπειρους Φακίνο (15΄) και Μελισσουργό (19΄),που ανέτρεψαν το εις βάρος σκορ για την ομάδα τους και πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ τους.

Στην επανάληψη ο Δαμβακάρης  έφερε «γκολ από τα αποδυτήρια» και μόλις στο 49’ πέτυχε την ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (2-2) . Το καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες συνεχίστηκε και στο 71΄ο OKECHOKWU ανατρέπει και πάλι το σκηνικό βάζοντας μπροστά την Ίο στο σκορ (2-3). Αλλά πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παιχτών της Ίου, ο Παπακωνσταντής με ένα ασύλληπτο σουτ έφερε και πάλι στα ίσα το παιχνίδι 76΄3-3). Από εκεί και πέρα οι παίχτες της Αναγέννησης ξέμειναν από δυνάμεις και δεχόταν την πίεση  των Νιωτών, που ολοένα και μεγάλωνε, ώσπου ο Βαλμάς  φιλούσε το καλύτερο για το τέλος και πετυχαίνοντας το γκολ του αγώνα (σουτ 10 μέτρα έξω από την περιοχή) έστειλε την Ίο στα ουράνια και την Αναγέννηση στο "καναβάτσο".


Συνθέσεις:

Αναγέννηση Νάξου (Πολέμης): Χωριανόπουλος, Δεγαϊτας Τζ., Δεγαϊτας Γ., Πιταράς, Σέμε, Δελημάρης, Λίκα (Καρποντίνης), Μελισσουργός (Μπάκαλος), Φακίνος, Αλμπανίδης, Παπακωνσταντης.

Μαργαρίτης, Παπανικολάου, Γρατσίας.

ΑΣ Ίου (Καραβάς Θόδωρος): Καραμπίκας, Ξένιος, Βαλμάς  Ι., Βαλμάς Ν., Καρράς Κ., Κωστόπουλος, Καλαθάς, Κώνστας (Σταυρακάκης), Χάρος, Δαμβακάρης (Μονογιός), OKECHOKWU.

Κωνστας Κ., Βολινάκης, Κανουλας.

Απόκτησε το DVD του αγώνα επικοινωνώντας με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares