Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 19:33

Έδωσε το παρών ο Διονύσης στην Παιανία

sxoli-pao-parou-skiadas-dionisis

Το Σαββατοκυριακο διεξηχθησαν στις εγκαταστασεις του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στην Παιανια,το σεμιναριο εκπαιδευσης προπονητων και το CAMP επιλεκτων ποδοσφαιριστων.

Εκ μερους της ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΟ ΠΑΡΟΥ, ο προπονητης της ακαδημιας Αχιλλεας Κουτσιανος παρακολουθησε το σεμιναριο και μερος των προπονησεων, ενω ο Διονυσης Σκιαδας ανταποκριθηκε με επιτυχια στα υψηλου επιπεδου τεστ σε υποδοχη, κοντρολ, οδηγημα, σουτ και πασα. Στο διτερμα χρησιμοποιηθηκε δεξιος μεσος και χωρις αγχος εδειξε τα προσοντα του.

William Hill Poker

Γενικα ηταν μια πολυ οργανωμενη εκδηλωση,πολυ χρησιμη, παρα τον περιορισμενο χρονο, για τους προπονητες και βεβαια τεραστια εμπειρια για τα παιδια. Πολυ θετικη εντυπωση προκαλεσε ο προεδρος των ακαδημιων Γιαννης Σαμαρας στις εισηγησεις του και κατα γενικη ομολογια το ταλεντο ξεχειλιζε στα περιπου 80 παιδια που συμμετειχαν.

Για αυτα θα ορισθει νεα ημερομηνια προπονησεων, οπου θα ελεγχθει η προοδος τους και καποια απο αυτα θα θεσουν υποψηφιοτητα να στελεχωσουν τα τμηματα του Παναθηναικου, που φιλοξενει στην Παιανια παρεχοντας τους τα παντα 145 παιδια απο ολη την Ελλαδα!

William Hill Poker

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέων: ΑΟ Μυκόνου - Σύρος 2002 Ο Εντι Φαν Σαικ στη Σύρο.... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares