Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 21:36

Τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα; Μας έχει μπερδέψει ο υπουργός

Ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετείται πλέον σχεδόν σε καθημερινή βάση αναφορικά με τη συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων με την πρόθεση του για τη συνέχιση τους να είναι εμφανής, αλλά χωρίς να καταθέτει κάποια ουσιαστική πρόταση που θα αποτελούσε λύση.

Σε ένα ντεμαράζ εμφανίσεων σε Κρητικά ΜΜΕ, ο υπουργός έχει τοποθετηθεί με υποθετικά επιχειρήματα αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά και τα ΜΜΕ από την πλευρά τους να αναπαραγάγουν τις τοποθετήσεις του, τις οποίες αν παρακολουθήσει κάποιος προσεκτικά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα καταλάβει ποιο θα είναι το μέλλον στα πρωταθλήματα της χώρας... μάλλον περισσότερο μπερδεμένος θα βγει! 

Σήμερα υπήρξε νέα δήλωση του σε δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Νέα Τηλεόραση” στα Χανιά της Κρήτης σχετικά με τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Superleague, πράγμα που θεωρεί ως πιθανότερο σενάριο ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Ο υφυπουργός, μεταξύ άλλων, τόνισε: “Το πιο πιθανό είναι να γίνουν οι αγώνες με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.”

Όσο αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα και τη Γ΄Εθνική, εκεί τα πράγματα είναι περισσότερο μπερδεμένα, αφού αρχικά ο υπουργός είχε δηλώσει ότι όλες οι εξελίξεις θα προκύψουν μετά από διαβούλευση με τις αθλητικές ομοσπονδίες και όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ χθες είχαμε την είδηση ότι η ΕΠΟ ήδη έχει αρχίσει να αποφασίζει για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Χαρακτηριστικό της μπερδεμένης κατάστασης αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι χθες δεν είχε ζητηθεί άποψη από καμία ένωση της χώρας, πράγμα που θα φάνταζε πολύ λογικό.

Γενικά έχουν γραφτεί αρκετά σενάρια, αλλά όλα είναι άνευ ουσίας και ατεκμηρίωτα, αφού όπως προβλέπεται οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν σε τηλεδιάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου.

Εκεί η ΕΠΟ θα θέσει  επί τάπητος τα δεδομένα σε αγωνιστικό επίπεδο αναφορικά με τον κορωνοϊό και, ανάλογα με τις οδηγίες των ειδικών, θα κληθεί να αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τη Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Μέχρι τότε, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι! 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares