Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012 21:38

Έριξε τέσσερα και πάτησε κορυφή η Ίος. (Vds)

ios-agersani-1-4-2-2012

Ένα απολαυστικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι της ΙΟΥ οι οποίοι για άλλη μια φορά δώσανε βροντερό παρόν βοηθώντας την ομάδα τους να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

William Hill Sports
Ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 αλλά 7 γκολ(τα 2 ακυρώθηκαν)είχαν την τύχη να δουν σε ένα παιχνίδι που η μπάλα πήγαινα συνεχώς από την μια περιοχή στην άλλη.
Η δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά επιθυμώντας ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά τελικά η ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ έμεινε από δυνάμεις κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της ΙΟΥ και με τους πιτσιρικάδες να οργώνουν τον αγωνιστικό χώρο φτάσαμε σε αυτό το ευρύ σκορ.
Η ομάδα της Ίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 8΄ανοιξε το σκορ με τον Οκετσοκου.
Ο Ξενιος Ι. έκανε την σέντρα η μπάλα κόντραρε μέσα στην περιοχή και ο Οκετσοκου με πλασέ έκανε το 1-0.
Η Αναγέννηση βγήκε μπροστά και στο 15΄ειχε την ευκαιρία να ισοφάριση.
Από σέντρα που έγινε στην περιοχή ο Μπατσαλης βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Το πέναλτι ανέλαβε να χτυπήσει ο Κεραμιωτης Γ αλλά ο Καραμπικας Κ. πέφτοντας στη σωστή γωνία απέκρουσε και διατήρησε το 1-0 για την ομάδα του σε ένα κομβικό σημείο.
Στο 20΄ ο Βαλμας Ν. πήρε την μπάλα από το κέντρο πέρασε δυο αντιπάλους αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.
Στο 26΄ σέντρα του Βαλμα Ν από αριστερά ο Χάρος μόνος του με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 31΄ επικίνδυνο φάουλ έξω από την περιοχή για την Αναγέννηση με τον Κεραμιώτη απέκρουσε ο Καραμπικας.
Στο 35΄ σέντρα του Χάρου από δεξιά σουτ του Οκετσοκου μέσα από την περιοχή λίγο άουτ.
Στο 42΄ είχαμε δυο επανωτές φάσης για την ομάδα της Αναγέννησης να πετύχει τέρμα. Ο Κεραμιωτης έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε η άμυνα της Ίου η μπάλα πήρε ύψος και από κοντά ο Μπακαλος Κ έπιασε μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την μπάλα να πέραση ξυστά πάνω από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Ίου.

William Hill Sports
Το δεύτερο ημίχρονο  ξεκίνησε με μια αλλαγή για την ομάδα της Ίου.
Ο βετεράνος Γιαννόπουλος Π πέρασε στην θέση του Βαλμα Ν ο οποίος ήταν ο οργανωτής του παιχνιδιού για την ομάδα της Ίου στο πρώτο ημίχρονο. Στο 48΄ ο Ξενιος Ι έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Βασιλάκη Σ. κάνοντας το 2-0. Η Αναγέννηση βγήκε μπροστά αλλά ένα δυνατό σουτ από τον Μελισσουργό Ι απέκρουσε ο Καραμπικας.
Στο 59΄ είχαμε το γκολ για την Αναγέννηση.
Σε ένα φάουλ που εκτελέστηκε από τα πλάγια ο Παπανικολάου Σ έπιασε κεφαλιά από ύψος της μικρής περιοχής και έκανε το 2-1 βάζοντας την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι. Στο 61΄ σουτ έξω από την περιοχή από τον Κεραμιωτη απέκρουσε ο Καραμπικας.
Από το σημείο αυτό και μετά φάνηκε η δυνάμεις να αρχίζουν να εγκαταλείπουν τους παίκτες της Αναγέννησης .
Στο 64΄ο Ξενιος Ι με απευθείας χτύπημα φάουλ σκοράρει αλλά ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ γιατί το φάουλ έπρεπε να εκτελεστεί με πάσα (έμμεσο).
Στο 67΄ γκολ και πάλι για την Ίο. Ύστερα από σουτ ασταθής απόκρουση από τον Βασιλάκη Σ ο Οκετσοκου πήρε την μπάλα σκόραρε αλλά ο επόπτης τον σημείωσε σε θέση οφσαιτ.
Στο 73΄ ο Καλαθάς Κ έκανε μια σέντρα ξυράφι στη μικρή περιοχή ο Οκετσοκου πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 3-1.
Στο 79΄ ύστερα από πολλές εναλλαγές της μπάλας ο Χάρος σέντραρε και ο Κώνστας Χ με πλασέ έκανε το 4-1.
Στο 82΄ είχαμε τρεις αλλαγές. Από την Αναγέννηση βγήκε ο Βασιλάκης και μπήκε ο Μαργαρίτης βγήκε ο Μελισσουργός και μπήκε ο Καραμανης  και για την Ίο βγήκε ο Κώνστας και μπήκε ο Μονογιος Μ.
Στο 85΄αλλες δυο αλλαγές, Για την Αναγέννηση βγήκε ο Σιδερης Δ και μπήκε ο Λασκαρης Κ. Για την Ίο βγήκε ο Καραμπικας και μπήκε ο Βολικακης.
Συνθεσης.

ΙΟΣ (Καραβας Θ) Καραμπικας Κ, Ξενιος Ι, Σταυρακης Ι, Μπατσαλης Ι, Καρρας Κ,  Κωστοπουλος Ν, Καλαθας Κ, Χαρος Π, Βαλμας Ν., Οκετσοκου, Κωνστας Χ.
ΑΝΑΠΛ. Μονογιος Μ, Γιαννοπουλος Π, Κανουλας Ν, Βολικακης Κ, Δαμβακαρης Ν.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. (Πολεμης Σ) Βασιλάκης Σ, Σεμε Κ, Πιτταρας Ν, Δελημαρης Ι, Λικα Α, ΜελισσουργοςΙ, ΠαπανικολαουΣ, ΜπακαλοςΚ, Γρατσιας,
Σιδερης Δ, Κεραμιωτης Γ.
ΑΝΑΠΛ.ΜαργαριτηςΕ, ΚαραμανηςΚ, Λασκαρης Κ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ  ΡΟΥΣΣΟΣ Γ ΕΠΟΠΤΗΣ ΨΑΡΡΑΣ Μ.

ios-agersani-2-4-2-2012

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares