Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 21:22

Έβρεχε γκολ στην Ίο από του παίδες (vds)

paidon-ios-karterados-0-5-2-2012

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε σήμερα στην ΙΟ αφού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έμπαιναν γκολ και η διακύμανση του σκορ άλλαζε τακτικά.

Ένα παιχνίδι που δεν είχε βίαια μαρκαρίσματα, τραυματισμούς, κάρτες, και χωρίς σκοπιμότητες και από της δυο ομάδες, με αποτέλεσμα οι μικροί να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους (που από ότι είδαμε έχουν μπόλικο) και να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που πήγανε να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι μικροί ξεκίνησαν με πολύ όρεξη και μόλις στο 5’ είχαμε το γκολ για τους γηπεδούχους.
Ο Πολύδωρας Δ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Πρεκα, και έκανε το 1-0.
Στο 7΄ο Μπουρνελης Σ βρέθηκε τετ α τετ με τον Πρεκα Ν αλλά ο τερματοφύλακας του ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια.
Στο 12΄ειχαμε το 1-1. Ο Βαζαιος εκτέλεσε φάουλ και ο Αναπλιωτης Α με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για την ομάδα του.
Στο 16΄ ο Μπουρνελης Σ σέντραρε από δεξιά και ο Μερσινης με τακουνάκι έκανε το 2-1. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και πάλι η ισοφάριση από τον ΚΑΡΤΕΡΑΔΟ. Ο Δρόσος στο 18΄με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαννόπουλο και έκανε το 2-2.
Στο 22΄μια πολλή καλή ενέργεια ξεσήκωσε το γήπεδο. Ο Αναπλιωτης Α αφού πέρασε όποιων βρήκε μπροστά του ακόμη και τον τερματοφύλακα μόνος του πάνω στην γραμμή του τέρματος δεν είδε τον Μονογιο που ερχόταν από πίσω και του πήρε την μπάλα και κανείς να μην μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε ένα τέτοιο γκολ. Στο 27΄ ένα σουτ του Μερσίνη τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Πρεκα.

paidon-ios-karterados-1-5-2-2012
Στο 30΄ ο Μπουρνελης Σ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και λίγο πριν την εστία ανατράπηκε κερδίζοντας πέναλτι.
Το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 3-2. Στο 33΄ ένα δυνατό σουτ του Μερσίνη μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Πρεκα σε μια πολύ καλή απόκρουση. Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ σημειώνει γκολ. Στο 38΄ ο Καψάλης με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 3-3. Στο 45΄ και πάλι πολύ καλό σουτ από τον Καψάλη ο Γιαννόπουλος μπλοκάρει την μπάλα. Στην αντεπίθεση ο Πολύδωρας βγάζει μόνο του τον Μονογιο Ν με τον Πρεκα αλλά στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 48΄ ένα δυνατό σουτ από τον Πελεκάνο ο Γιαννόπουλος σε καλή θέση μπλοκάρει την μπάλα. Και να που είναι η σειρά του ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ να προηγηθεί. Στο 52΄ ο Ζερβάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Πελεκάνος με το γόνατο πέρασε την μπάλα πάνω από τον Γιαννόπουλο κάνοντας το 3-4. Στο 58΄ ο Μπουρνελης Σ πέρασε δυο αντίπαλους και περνώντας την μπάλα πάνω
από τον Πρεκα ισοφάρισε σε 4-4. Στο 62΄ ο Πολύδωρας έβγαλε μόνο του τον Μερσίνη μέσα στην περιοχή ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5-4. Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 67΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Καψάλης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζοντας για την ομάδα του και κλείνοντας έτσι ένα όμορφο και χορταστικό παιχνίδι.

 


ΣΥΝΘΕΣΗΣ:
ΙΟΣ (Καραβας Θ) Γιαννόπουλος Φ, Λουβαρης Ν, Νικιφορος Θ, Καρρας Φ, Μονογιος Μ, Μπουρνελης Ι, Πολύδωρας Δ, Μερσινης Γ, Μπουρνελης Σ,
Μονογιος Ν, Μπουζαλακος Ν, Καραπουλιος Δ, Καλαθας Σ, Μπουζαλακος Σ, Καραμπικας Ν, Δρακος Α, Μπατσαλης Ι.
ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ: (Παγωνης) Πρεκας Ν, Πελεκάνος Ι, Μαυροματης Γ, Βαρουαζης Η, Βαζαιος Γ, Αναπλιωτης Ι, Ζερβάκης Ε, Δρόσος Α, Καψάλης Ε, Αναπλιωτης Α, Κατσαντωνης Δ, Χαλβατζης Α.

William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares