Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 15:29

Αλλαγή σκυτάλης στον Καρτεράδο

fotinos-markos-logo-karteradou

Με  Μάρκο Φωτεινό στον πάγκο του συνεχίζει ο ΑΟ Καρτεράδου.

Το θηραϊκό σωματείο, μετά την παραίτηση του κ. Κωστόπουλου προχώρησε στην άμεση αντικατάστασή του με μια δοκιμασμένη συνταγή. Τον κ. Μαρκέτο Φωτεινό, ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια κατά το παρελθών του Καρτεράδου με σημαντική πορεία στον σύλλογο αλλά και μετέπειτα προπονητής για μία τετραετία (από το 2005 έως το 2009) γράφοντας την δική του ιστορία με τον σύλλογο αφού έφτασε μαζί του στον τελικό του Κυπέλου της ΕΠΣ Κυκλάδων το 2008.
Ο κύριος Φωτεινός θα έχει στην διάθεσή του σχεδόν 2 εβδομάδες για να προετοιμάσει την ομάδα του αφού αυτό το σαββατοκύριακο ο Καρτεράδος θα εκτίσει το ρεπό του, και αμέσως μετά θα αντιμετωπίσει την συντοπίτισσα Λάβα στο τοπικό ντέρμπυ.
Πρώτο μέλημα του κ. Φωτεινού είναι να αναστρέψει την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και να την ξεκολλήσει από την δεινή βαθμολογική θέση που βρίσκετε.
Ο κ. Λευτέρης Λυγνός θα παραμείνει στην θέση του βοηθού προπονητή.

Αυτή ήταν η τρίτη αλλαγή προπονητή στον πάγκο του Καρτεράδου αφού το ξεκίνημα έγινε με τον κ. Ανδρέα Δακούτρο στην συνέχεια ανέλαβε ο κ. Κωστόπουλος και από τώρα έως το τέλος του πρωταθλήματος (όπως διαμήνυσε η διοίκηση) ο κ. Μάρκος Φωτεινός. Μετά την λήξη του πρωταθλήματος ο ΔΣ θα αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του νέου προπονητή.

William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares