Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 13:28

Αποδεκατισμένος ο Παμμηλιακός ηττήθηκε με 3-0 από τον Πανθηραϊκό.

pammhliakos-panthiraikos 630

Χωρίς έξι βασικότατους παίχτες του, που απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, και με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση του ο Παμμηλιακός ήταν εύκολη λεία για την έμπειρη και ουσιαστική ομάδα του Πανθηραϊκού που το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, επικρατώντας με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου την Παρασκευή το βράδυ για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Α’ Κυκλάδων.

Χωρίς τα ακραία του μπακ (Μ.Καμακάρη και Πουλάκη) τον άξονα στο κέντρο (Σ.Παπαδημητρίου και Τσιριγωτάκη) και το βασικό επιθετικό δίδυμο (Πετσίνη και Β.Καμακάρη) ο Παμμηλιακός προσπάθησε για το καλύτερο και μάλιστα έχασε μοναδική ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με χαμένο τετ α τετ του Καμπανάρου ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Μπαργιάμι. Η ομάδα της Σαντορίνης ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι και έδειξε ότι το θέλει πολύ για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ο Πανθηραϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο 19ο λεπτό με κεφαλιά του Ρενιέρη, ύστερα από φάουλ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στη μηλέικη άμυνα και άνοιξε το σκορ. Ο Παμμηλιακός έχασε μια ακόμα μοναδική ευκαιρία στο 30ο λεπτό με τον Σίδερη για να ισοφαρίσει αλλά ο Ξαγοράρης ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε το σουτ του αρχηγού της ομάδας της Μήλου.

Σε μια ακόμα μεγάλη φάση πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κελίδης πρόλαβε τον Μήτση με κεφαλιά, όμως λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή έδιωξε ο Καμπανάρος που είχε ξεχαστεί στο τεχνητό οφσάιντ που έπαιξαν οι συμπαίχτες του στη φάση. Οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού διαμαρτυρήθηκαν αλλά η φάση ήταν καθαρή.

Το δεύτερο ημίχρονο τις ισορροπίες άλλαξε η αποβολή του Κελίδη στο 57ο λεπτό, όταν ο τελευταίος κάτι είπε στο διαιτητή ο οποίος του έδειξε με απευθείας κόκκινη κάρτα το δρόμο για τα αποδυτήρια. Η αποβολή δεν επηρέασε εν τέλει την ομάδα της Σαντορίνης που με πιο συντηρητική τακτική όχι μόνο δεν απειλήθηκε αλλά κατόρθωσε με αντεπιθέσεις να πετύχει δύο ακόμη τέρματα στο 82ο με τον Στεφανάκη και στο 84ο λεπτό με τον Πέκα, κι ενώ ο Παμμηλιακός είχε ανοιχτεί στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει.

Στο 85ο λεπτό ο Παμμηλιακός έχασε την ευκαιρία να μειώσει όταν κέρδισε πέναλτι από ανατροπή. Τη ν εκτέλεση ανέλαβε ο Αντώνης Ψαθάς το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξαγοράρη.      

pammhliakos-panthiraikos 1

Φουστέρης στα «Μηλέικα Νέα»: Πάμε για πρωτάθλημα

Πανευτυχής με τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Πανθηραϊκου Γιάννης Φουστέρης τόνισε στα «Μηλέικα Νέα» μετά το τέλος του αγώνα. «Ξαναμπήκαμε δυνατά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Ματς κλειδί την επόμενη εβδομάδα στη Σαντορίνη με την Άνω Μερά.» Ο προπονητής του Πανθηραϊκού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την υποδειγματική φιλοξενία την ομάδα της Μήλου και επιφυλάχτηκε για παρόμοια στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου. Από την πλευρά του Παμμηλιακού ο Ζαχαρίας Γκούτζας ήταν εμφανώς στεναχωρημένος και έκλεισε τους παίχτες του αρκετή ώρα στα αποδυτήρια. Οπ προπονητής του Παμμηλιακού δεν συμβιβάζεται με την ήττα, παρά τις σημαντικές ελλείψεις της ομάδας του και θέλει να εντρυφήσει πνεύμα νικητή και στα νέα παιδιά που έπαιξαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: (Γκούτζας) Μήτση, Κυρίτσης, Σίδερης Σ, Ατανάσοφ, Σίδερης Α, Μπαργιάμη, Παπαδημητρίου Α., Ψαθάς Ν., Παπαχριστοδούλου, Καμπανάρος (73’ Ζούλιας Α.), Ψαθάς Α.,

Πανθηραϊκός: (Φουστέρης) Ξαγοράρης, Κουλόλι, Νομικός (33’ Βρενάγκρ), Ρενιέρης Γ., Μυλωνάς, Στεφανάκης (Σιγάλας), Παναγιωτίδης, Μαρίνι (68’ Αρβανίτης), Κελίδης, Μηνδρινός, Πέκα.

Μικρά Παμμηλιακά

-Με λευκά μπλουζάκια με κόκκινα γράμματα που έγραφαν «Για σένα Αντώνη» εμφανίστηκαν οι παίχτες του Παμμηλιακού πριν τον αγώνα, ως ένδειξη συμπαράστασης στον τραυματία Αντώνη Πετσίνη από το παιχνίδι στο Φιλώτι.

-Με 23μελή αποστολή ταξίδεψε στη Μήλο η ομάδα του Πανθηραϊκού. Η ομάδα της Σαντορίνης αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου από τη Μήλο με προορισμό την Ίο και από ‘κει σκάφος από την Σαντορίνη μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα πίσω στο νησί της. Τα ευτράπελα των απεργιών και των δύσκολων κυκλαδίτικων ακτοπλοϊκών συνδέσεων.

-Ελάχιστοι οι φίλοι του Παμμηλιακού αυτή τη φορά στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου. Η ακατάλληλη ώρα έναρξης του αγώνα (το παιχνίδι ξεκίνησε στις 22:40 καθώς εκείνη την ώρα κατέφθασαν με το Aqua Jewel οι διαιτητές), το τσουχτερό κρύο και η ταυτόχρονη σχεδόν ώρα έναρξης του ντέρμπι της Super League μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακού οι κύριοι λόγοι.

-Την ημερομηνία της ρεβάνς του αγώνα με το Φιλώτι στη Μήλο ρωτούσαν να μάθουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στο χτεσινό παιχνίδι. Τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας δεν έχουν ξεχαστεί από τους Μηλιούς και απ’ ότι φαίνεται δεν θα ξεχαστούν μέχρι τις…29 Απριλίου.

-Την Θύελλα Καμαρίου αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική (18-19/2) ο Παμμηλιακός στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Οι πιθανότητες να γίνει και πάλι το παιχνίδι Παρασκευή βράδυ είναι αρκετές.

-Εξαιρετική η διαιτησία του αγώνα από τον Μαραγκό και τους βοηθούς του.

pammhliakos-panthiraikos

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares