Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 17:30

Αποχωρήσεις στην Άνω Μερά

Μέσω δελτίο τύπου η Άνω Μερά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Ανδρέα Μεζίνι, Χρήστο Παλαιοπάνο, Λεωνίδα Ξενάκη και Στρατή Σαλταμάρα

Το δελτίο τύπου

Το Δ. Σ. Του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Ανδρέα Μεζινι. Αγωνιστηκε στην ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και βοήθησε για την επίτευξη των στόχων. Τον ευχάριστουμε και του ευχομαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το Δ. Σ. του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Χρήστο Παλαιοπανο. Αγωνιστηκε με τα χρώματα μας την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ήταν καταλυτικός όπου χρειάστηκε για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Καλή επιτυχία στην επόμενη του ομάδα!

Το Δ. Σ. Του Α. Σ. Ανω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστη Λεωνίδα Ξενάκη. Για τρια χρόνια κάτοικος Άνω Μερας, τον ευχάριστουμε για όλα όσα προσέφερε. Καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του!

Το Δ. Σ. του ΑΣ Άνω Μερά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Στρατή Σαλταμαρα. Μετά από δύο σεζόν στην ομάδα σε τοπικό και Γ εθνική αποχωρεί από την ομάδα μας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Του ευχομαστε καλή επιτυχία!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares