Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012 21:22

Φουλάρει για τίτλο ο Αστέρας Μαρμάρων (vds)

ios-asteras-19-2-2012-1

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι είδαμε στην Ίο σήμερα με μια ηλιόλουστη μέρα η οποία ήταν ιδανική για ποδοσφαιρικό αγώνα τόσο για τους αθλητές όσο και για τους φιλάθλους οι οποίοι κατακλίσανε το γήπεδο έχοντας μαζί τους τύμπανα και πανό για να βοηθήσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο ώστε να πάρει η ομάδα τους το θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί στο τέλος να πικραθήκαν με το τελικό αποτέλεσμα αλλά σίγουρα ικανοποιήθηκαν με το θέαμα του αγώνα.

ios-asteras-19-2-2012

William Hill Sports Το παιχνίδι είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και από της δυο πλευρές (όχι όμως αντιαθλητικά)καθώς ο διαιτητής έκανε συγκρατημένη χρήση της κίτρινης κάρτας και ίσως αυτό βοήθησε και στο θέαμα με τα πολλά γκολ που είχε ο αγώνας. Οι δυο ομάδες θελαν την νίκη και αυτό φάνηκε από την αρχή. Στο 4’ ο Βαλμας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Πάρου Ανδρέας Σερέπας. Ακριβώς στο επόμενο λεπτό ο Κληρονόμος παίρνει την μπάλα από πλάγια περναει δυο παίκτες και μέσα στην περιοχή ανατρέπεται από των Καρρά κερδίζοντας πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έστειλε την μπάλα ξηστά έξω από το δεξί δοκάρι του Βολικακη που είχε πέσει στη σωστή γωνία. Στο 8’ ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Δαμβακαρης μπλόκαρε ο Σερεπας. Στο 12’ ο Ρουπας κερδίζει ένα φάουλ έξω από την περιοχή το εκτελεί ο Βιτζηλαιος αλλά μπλοκάρει ο Βολικακης. Στο 17’ πάλι φάουλ έξω από την περιοχή με τον Δαμβακαρη μπλοκάρει ο Σερέπας.

Στο 20’ είναι η σειρά για τα Μάρμαρα να κάνουν ευκαιρία. Ο Βιτζηλαιος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Βολικακης σε καλή θέση μπλόκαρε την μπάλα. Στο 23’ ένα φάουλ που κέρδισε ο Βιτζηλαιος έξω από την περιοχή το εκτέλεσε ο Κληρονόμος και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 25’ είχαμε το γκολ για την Ίο. Ο Βαλμας εκτέλεσε κόρνερ η άμυνα δεν έδιωξε σωστά και ο Χάρος ευνοούμενος από της κόντρες πλάσαρε από κοντά και έκανε το 1-0. Στο 29’ έμμεσο για την Πάρο το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 34’ σέντρα από τα δεξιά κεφαλιά από τον Κληρονόμο από το σημείο του πέναλτι περίπου σε καλή θέση και πάλι ο Βολικακης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 35’ο Δαμβακαρης εκτελεί φάουλ ο Χάρος πιάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Σερεπας στο 40’ σουτ του Βαλμα ο Σερεπας αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 43’ φάουλ που εκτελείτε από τον Βαλμα μπλοκάρει ο Σερεπας. Το ημίχρονο έκλεισε με μια καλή ευκαιρία για ο Αστέρας. Ο Βιτζηλαιος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Βολικακης έπεσε στην αριστερή του γωνία διώχνοντας σε κόρνερ. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δήξανε ότι τελικά θελαν πιο πολύ τον αγώνα από ότι η Ίος. Μόλις στο δεύτερο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Ρουπα περνάει μόλις άουτ. Στο 55’ είχαμε δυο απανωτα σουτ για τον Αστέρα από την γραμμή της μεγάλης περιοχής που αποκρούστηκαν από την άμυνα της Ίου σε πλάγιο. Ίσως ήταν και η προειδοποίησης για αυτό που θα ακλουθούσε. Στο 60’ ο Ρουπας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ξερό σουτ έκανε το 1-1. Στο 63’ οparos-dolkas-epipla Κρητικός βρέθηκε τετ α τετ με τον Βολικακη που απέκρουσε με τα πόδια. Στην αντεπίθεση ο Οκουτσοκου σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή και την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Βιτζηλαιος με το κεφάλι σε κόρνερ.
Στο 66’ ο Κρητικός εκτέλεσε φάουλ ο Κληρονόμος έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη περιοχή μπλόκαρε ο Βολικακης. Στο 69’ ο Χριστόφορος μέσα από την περιοχή πλασάρει τον Βολίκακη και κάνει το 1-2. Στο 75’ η Ίος κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή. Το εκτελεί ο Βαλμάς και αναγκάζει τον Σερέπα να πεταχτεί στην αριστερή του γωνία κάνοντας μια εκπληκτική απόκρουση. Στο 83’ είχαμε το καλύτερο γκολ του αγώνα. Ο Κληρονόμος παίρνει την μπάλα από το κέντρο περνάει δυο αντιπάλους και από την γραμμή της μεγάλης περιοχής πιάνει ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα να καρφωθεί στην αριστερή γωνία του Βολίκακη κάνοντας το 1-3 για την ομάδα του. Στο 87 είχαμε διακοπή του αγώνα. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο χώρο του κέντρου ο Χριστόφορος χτύπησε στο κεφάλι και ο αγώνας διακόπηκε για λίγο να παρασχεθούν η πρώτες βοήθειες στο παίκτη της Πάρου. Το παιχνίδι έκλεισε με τον Δαμβακάρη να χτυπάει ένα φάουλ έξω από την περιοχή και να μπλοκάρει ο Σερέπας.

ios-asteras-19-2-2012-2

•    Το παρόν έδωσαν και περίπου 15 φίλαθλοι του Αστέρα που ακολούθησαν την ομάδα στην Ίο.
•    Στην επόμενη αγωνιστική ο ΑΣ Ίου ταξιδεύει στη Σαντορίνη για να αντιμετωπίσει τον Πύργο ενώ ο πρωτοπόρος Αστέρας θα υποδεχτεί στο ντέρμπυ της αγωνιστικής τον Αστέρα Τραγαίας.
•    Ο προπονητής του Αστέρα κ. Κένερ επικοινώνησε μαζί μας και θέλησε να δώσει πολλά συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο για την άψογη διαιτησία.

paros-roussosΣυνθέσεις

ΑΣ Ίου (Καραβας Θ) Βολικακης Κ, Ξενιος Ι, Βαλμας Ν, Καρρας Κ, Κωστοπουλος Ν, Καλαθας Κ, Καλογηρου Εμμ, Κωνστας Χ, Χάρος Π, Δαμβακαρης Ν, Οκετσοκου.


Αναπλ.: Μονογιος Μ, Γιαννοπουλος Π, Αυγουστατος Η, Κατημερτζης Γ, Μωραιτης Γ, Κανουλας Ν.

Αστερας Μαρμάρων: (Κενερ Π.) Σερεπας Α, Σαμιος Ν, Βιτζιλαιος Π, Αλιμπραντης Φ, panaitju C, Kαρανικας Π, Ρουπας Δ, Κρητικός Ν, Κληρονόμος Σ, Σαμιος Κ, Λουκής Γ.


Αναπλ.: Ρουσσος Π, Ζαμπετακης Π, Ρουσσος Ε, Πουλιος Α, Λιοντος Κ, Ζουμης Η, Χριστόφορος Χ,
Διαιτητής: Ρουσσος Γ. Εποπτες: Κοντιζας Ι, Παγωνης Α.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares