Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012 12:09

Ματσάρα στη Μήλο και ισοπαλία με ανατροπή σκορ για Παμμηλιακό και Θύελλα.

pammiliakos-8yella-24-2-2012-0

Ένας Παμμηλιακός χάρμα ιδέσθαι στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη αν ήταν λίγο πιο τυχερός (δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες).

milos-glaronisia

Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Μήλο με την Θύελλα να προηγείται 2-0 στο ημίχρονο, ένα αποτέλεσμα που δεν αντικατόπτριζε την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. «Δικαιοσύνη» απέδωσαν μόνοι τους οι παίχτες του Παμμηλιακού, που στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια σχεδόν ούρλιαζαν «δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι» με πάθος και πίστη για την ανατροπή.

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα φετινό παιχνίδι για την ομάδα της Μήλου ο διαιτητής της αναμέτρησης Σουλτάνης. Με ένα πέναλτι που μόνο οι παίχτες της Θύελλας είδαν και κατόπιν υποδείξεως τους σφύριξε ο διαιτητής (ταυτόχρονα με τον επόπτη) άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Ήταν το 26ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Αρβανίτης έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή υπό την έντονη επιτήρηση των Σίδερη και Ατανάσοβ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δαμίγος κάνοντας το 1-0.

Είχαν προηγηθεί πολύ καλές ευκαιρίες για τον Παμμηλιακό με το σουτ του Τσιριγωτάκη (12’) και την κεφαλιά ψαράκι του Αργύρη Σίδερη (15’) να περνάνε λίγο άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Βασίλης Καμακάρης (27ο λεπτό σκοράρει με σουτ από το ύψος της περιοχής, ο διαιτητής δείχνει γκολ, αλλά ο επόπτης έμεινε με σηκωμένη τη σημαία υποδεικνύοντας οφσάιντ).

pammiliakos-8yella-24-2-2012-1

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 30ο λεπτό, η τύχη και ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος έπαιξαν άσχημο παιχνίδι στον τερματοφύλακα του Παμμηλιακού Μήτση. Μετά από ένα δυνατό

milos-metaforikh

μακρινό σουτ του Ξαγοράρη η βρεγμένη μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα του Παμμηλιακού για να γίνει το 2-0. Η ψυχρολουσία για την ομάδα και τον κόσμο του Παμμηλιακού ήταν μεγάλη, παρ’ όλα αυτά στο αμέσως επόμενο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Ψαθά να μειώσει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Παμμηλιακού μπήκαν με μάτι που γυάλιζε. Έκλεισε από την αρχή στα καρέ της τη Θύελλα και μόλις στο 50ο λεπτό μείωσε το σκορ σε 1-2.

Ο Παπαδημητρίου ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της ομάδας της Σαντορίνης από δεξιά, «έσπασε» την μπάλα στον Μάριο Καμακάρη, ο οποίος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον αδερφό του Βασίλη Καμακάρη που με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

pammiliakos-8yella-24-2-2012-2

milos-mileika-nea

Στο 66ο λεπτό άτυχη στιγμή για τον τερματοφύλακα της Θύελλας Μηνδρινό μετά από κόρνερ βρέθηκε στο χορτάρι και μετά από 6λεπτη διακοπή αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή.

Στο 74’ η Θύελλα μένει με 10 παίχτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γαλέου. Το φάουλ εκτέλεσε ο Παπαδημητρίου στο 75’, η πρώτη  κεφαλιά από τον Κυρίτση βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της νέα κεφαλιά από τον Πουλάκη και αυτή στο οριζόντιο δοκάρι!

ANASTASIA PAP

Ο Παμμηλιακός με αριθμητικό πλεονέκτημα πια πίεσε πολύ για την ισοφάριση και την πέτυχε στο 82ο λεπτό μετά από δυνατό σουτ του Τσιριγωτάκη στην δεξιά γωνία του Μηνδρινού.

Η Θύελλα προσπάθησε να απειλήσει με κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία και κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα, χωρίς να το αξίζει βάσει της εικόνας του αγώνα και κάποιων αποφάσεων του διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: Μήτση, Μ.Καμακάρης, Πουλάκης, Ατανάσοβ, Α. Σίδερης, Μπαργιάμι, Κυρίτσης (88’ Σ.Σίδερης), Τσιριγωτάκης, Β.Καμακάρης, Σ.Παπαδημητρίου, Α.Ψαθάς (46’ Παπαχριστοδούλου – 56’ Καμπανάρος).

Θύελλα Καμαρίου: Α.Μηνδρινός (69’ Β.Μηνδρινός), Λυγνός, Γουρέλης (60’ Αργυρός), Μπαλιάκας, Ζώτος, Γαλέος, Δενάξας, Ξαγοράρης, Αρβανίτης (85’ Ι.Συρίγος), Ν.Δαμίγος, Βλαβιανός.

Μικρά Παμμηλιακά

-Στον Αντώνη Πετσίνη αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Βασίλης Καμακάρης σηκώνοντας τη φανέλα του για να δείξει το μπλουζάκι που φόραγε από μέσα και έγραφε «Για σένα Αντώνη!»

-Τρελαμένοι με τον κόσμο οι παίχτες του Παμμηλιακού. Κοσμοσυρροή στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και συγκλονιστική ατμόσφαιρα.

-Με σαράντα λεπτά καθυστέρηση άρχισε το παιχνίδι που είχε οριστεί για τις 19.30 (από 18.00 αρχικά). Αιτία η καθυστέρηση άφιξης του πλοίου «Πρέβελης» στη Μήλο.

Eυχαριστούμε πολύ του χορηγούς μας: "Ταβέρνα Τα Γλαρονήσια", "Μεταφορική Μήλου Ο Σταμάτης", Μηλέϊκα Νέα" και "NatArtGraphics"

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares