Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 13:01

Α.Ε. Μυκόνου: Στο Καρπενήσι από σήμερα και ο Αλέκος Κουκάς

Στο φουλ δουλεύουν από σήμερα οι μηχανές της Α.Ε. Μυκόνου, η αποστολή της οποίας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας.

Ο Ανδρέας Σκέντζος έχει στη διάθεσή του 24 παίκτες. Μεταξύ αυτών δεν συμπεριλαμβάνεται ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος πάντως ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να μη μείνει πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Από σήμερα το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας βρίσκεται και ο ισχυρός άντρας της ομάδας Αλέκος Κουκάς, που θα παραμείνει στο Καρπενήσι όλες τις ημέρες προετοιμασίας της ομάδας.

Σε δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρηση εξέφρασε τη σιγουριά του για το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει η Α.Ε. Μυκόνου. «Οι μεταγραφές των Κουγιού και Ντόγου ήταν οι τελευταίες που κάναμε. Εκτιμώ ότι έχουμε ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο ικανό να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Κουκάς. Όσον αφορά τα φιλικά που θα δώσουν οι Μυκονιάτες σίγουρο θεωρείται ότι θα πραγματοποιηθεί αυτό με τον Αήττητο Σπάτων στις 10 Αυγούστου, ενώ αβέβαιο είναι αν θα γίνει (σ.σ. για τεχνικούς λόγους) το άλλο που είχε προγραμματιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ανω Μερά

Στην εκλογική διαδικασία στην Άνω Μερά στο 12μελές Δ.Σ. εξελέγησαν οι εξής: Αλέξανδρος Κουκάς, Νίκος Σαντοριναίος, Πέτρος Σταυρακόπουλος, Μιχάλης Κουκάς, Κυριάκος Ελευθερίου, Ανδρέας Διονυσόπουλος, Πέτρος Γιαβρούτας, Πάρης Λιάκος, Λορέντζο Φρέρης, Κατερίνα Μαρούλη – Καλαμαρά, Γιάννης Αναστασιάδης, Σπύρος Κατσικαλάκης, ενώ οι τρεις αναπληρωματικοί είναι οι Κώστας Μπαστούνας, Έλενα Καρύγιαννη και Δανιήλ Θεοδοσίου. Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και σύντομα θα πραγματοποιηθεί η αλλαγή ονόματος σε ΑΕ Μυκόνου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares