Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 13:02

Νίκος Καμπουράκης: Πολλή δουλειά για να υλοποιήσουμε το όραμά μας

Ενωμένοι σαν μία γροθιά προχωρούν στο όραμα που έχουν για το Σαντορινιό ποδόσφαιρο οι διοικούντες του ΑΣ Σαντορίνης 2020 και ο Νίκος Καμπουράκης, δεν θα μπορούσε να μην είναι κομμάτι αυτής της προσπάθειας.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανθηραίκού, ήταν από εκείνους που από την αρχή τους εγχειρήματος βγήκε μπροστά και στήριξε ανοιχτά την ενοποίηση του ποδοσφαίρου στο νησί.

Σήμερα, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, καθώς βλέπει ότι όλα όσα έχουν συμφωνηθεί τηρούνται κατά γράμμα και κάθε εμπόδιο που υπάρχει λύνεται μέσα από το πνεύμα συλλογικότητας που υπάρχει.

Αυτή η ικανοποίηση, βγήκε και στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε  Νίκος Καμπουράκης μετά τις εκλογές:

«Το Σάββατο 8 Αυγούστου ήταν μια ακόμη ιστορική ημέρα για τον Α.Σ Σαντορίνης 2020 αφού είχαμε την πρώτη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Δ.Σ. Η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη και θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει ως Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, προσωπικά περίμενα ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα ήταν πολύ μεγαλύτερος.

Πιστεύω ωστόσο ότι πολύ σύντομα η προσπάθεια που γίνεται θα αγκαλιαστεί από περισσότερους υποστηρικτές. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκλεγέντες και να ευχαριστήσω όλους αυτούς που προσήλθαν και ψήφισαν, στηρίζοντας τον Α.Σ Σαντορίνης 2020 στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Η επόμενη ημέρα για την ομάδα του νησιού μας, περιλαμβάνει πολλή δουλειά προκειμένου να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας, που είναι να δούμε την ομάδα μας στις υψηλότερες κατηγορίες και το οποίο μας οδήγησε στην ιστορική αυτή συνεργασία. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και ενωμένοι σαν μια γροθιά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares