Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 17:07

Οι φιλίες που χτίζονται μέσα από το ποδόσφαιρο

Οι ισχυροί φιλικοί δεσμοί που χτίζονται μέσα από το ποδόσφαιρο είναι ένα δεδομένο το οποίο ισχύει διαχρονικά στις Κυκλάδες, καθώς οι δυσκολίες και τα προβλήματα είναι κοινά για όλους.

Μία φιλοξενία από μία ομάδα προς μία άλλη μπορεί για διάφορους λόγους να μην πετύχει 100%, πράγμα όμως που γι αυτούς που γνωρίζουν την πραγματικότητα των Κυκλάδων αποτελεί δεδομένο και όλοι μας κρατάμε την καλή διάθεση, τη φιλία και φυσικά την θέληση να υπάρξει αλληλοβοήθεια. 

Οι κύριοι της φώτο, δηλαδή οι: Μιχάλης Αγγελής, Μιχάλης Χαμηλοθώρης και Βασίλης Φλεριανός και ο Κώστας Ρούσσος (Νταντής) από τη Σαντορίνη 2020, χρειάστηκε στα πλαίσια των φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων τις τελευταίες ημέρες να φιλοξενήσουν ο ένας τον άλλον. Σίγουρα δεν ήταν όλα ρόδινα, αλλά το χαμόγελο τους στη φώτο που είναι λίγο πριν την αποχώρηση του Πανναξιακού από τη Σαντορίνη τα λέει όλα... 

Και οι δύο σύλλογοι προσπάθησαν για το καλύτερο, εκδίδοντας ευχαριστήριες επιστολές ο ένας για τη φιλοξενία του άλλου. Φυσικά και οι δύο σύλλογοι γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο, εκτός από παρελθόν έχει παρόν και μέλλον!

Άλλωστε υπάρχει και το εύστοχο σχόλιο του Βασίλη Φλεριανού στην ανάρτηση που έκανε στο fb, που μαρτυρά όλα τα παραπάνω: «Οι νίκες και οι ήττες στον αθλητισμό έρχονται και παρέρχονται...
Οι φιλίες όμως μένουν...»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares