Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 20:12

Eλαμψε ο Αστέρας Τραγαίας

asteras-tragaia-4-3-2012-1

100 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Μαρμάρων, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Β’ ομίλου της 2ης κατηγορίας.

paros-ATOU 2 ME THL paros-ydro-2 paros-roussos

Χορηγοί αγωνα : "Ατου Sportwear", "ΥΔΡΟ ΠΑΡΟΥ", "Ρούσσος Ενυδρεία"

Ο Αστέρας Μαρμάρων δε δικαιολόγησε σε κανένα σημείο του αγώνα τη βαθμολογική του θέση, ήταν τραγικός και ασύνδετος, ενώ οι παίκτες του ήταν υπέρ του δεόντως αγχωμένοι. Ο Αστέρας Τραγαίας από την άλλη, έπαιξε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της γηπεδούχου ομάδας και έφυγε από την Πάρο με μια τεράστια νίκη, την οποία άξιζε στο έπακρο.

William Hill Sports Το γήπεδο πάγωσε μόλις στο 6’ όταν σε μια εκτέλεση φάουλ από το χώρο του κέντρου από το Βουτσινό, σημειώθηκε γκολ από το πουθενά.  Ο Σερέπας έδειξε να ελέγχει τη μπάλα, όμως αυτή αναπήδησε και βρέθηκε στα δίχτυα του, σε μια φάση που δε μύριζε γκολ. Η ομάδα της Νάξου ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και ο Αστέρας Μαρμάρων βρισκόταν στην επίθεση από σπασμωδικά ξεσπάσματα των παικτών του. Στο 12’ ένα σουτ του Ρούπα, πέρασε αρκετά άουτ, στο 17’ ίδια κατάληξη είχε σουτ για τον Αστέρα Τραγαίας, ενώ στο 22’ δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για τα Μάρμαρα , όμως ο Κρητικός που είχε μπει από δεξιά, δεν έσπασε σωστά τη μπάλα και ενώ τρεις συμπαίκτες του περίμεναν στην περιοχή.  Φάση καρμπόν από τα αριστερά στο 25’, ο Χριστόφορος από πολύ πλάγια, προτίμησε να σουτάρει παρά να σπάσει τη μπάλα και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Η Τραγαία προειδοποίησε με τρεις φάσεις μέσα σε τρία λεπτά, από το 35’ έως το 37’, όταν τρία σουτ δε βρήκαν στόχο, τα δυο από το Μασούρα και ένα του Capi. Στο 45’ έγινε μία φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες, όταν ο Κληρονόμος έβγαλε τη σέντρα, ο Χριστόφορος πήρε την κεφαλιά και συγκρούστηκε εκτός μικρής περιοχής με τον Polja, όμως ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ, ενώ οι παίκτες των Μαρμάρων ετοιμάζονταν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.  Ο Αστέρας Μαρμάρων δε μπορούσε να βρει ρυθμό χάρη στα πολλά τρεξίματα και στη σωστή αμυντική τακτική των παικτών της Τραγαίας.

paros-aliprantis-evga paros-dolkas-epipla paros-santorineos-1

Χορηγοί αγωνα: "Αφοί Αλιπράντη ΟΕ", "Επιπλο Γ.Ν. Ντολκας", "Santorineos Travel"

Το 2ο ημίχρονο

William Hill Sports Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Με πίεση των φιλοξενούμενων, όπως στο 51’ όταν ο Μαρούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όταν πλάσαρε άουτ. Στο 52’, ο Καρανίκης είχε σουτ άουτ, όπως και στο 55’ ο Κληρονόμος. Στο 56’ από σέντρα από τα δεξιά, ο Κληρονόμος έπιασε κεφαλιά ψαράκι, ο Polja απέκρουσε, ο επερχόμενος Χριστόφορος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη Ζαράνη. Στο 62’ και στο 63’ ο Φρατζέσκος τελείωσε το παιχνίδι με δυο γκολ, το ένα με πλασέ μέσα από την περιοχή και το δεύτερο με κεφαλιά από κόρνερ ανάμεσα σε τρεις παίκτες των Μαρμάρων.  Στο 64’ ο Λουκής είχε κεφαλιά που απέκρουσε σταθερά ο Polja. Στο 80’ ο Αλιπράντης πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε για φάουλ.

Το παιχνίδι είχε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και καθόλου ρυθμό μιας και ο διαιτητής Δεληγιάννης έκανε εμφάνιση ασορτί με τον Αστέρα Μαρμάρων. Κατάφερε να εκνευρίσει τους παίκτες και των δύο ομάδων και δεν άφηνε καθόλου το πλεονέκτημα να παιχτεί.

Τραυματίας αποχώρησε στο 27’ ο Μάιτος, μετά από χτύπημα αντιπάλου. Πλέον η ομάδα της Νάξου, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης θέσης μιας και  έχει και αγώνα λιγότερο. Ο Αστέρας Μαρμάρων ταξιδεύει στον Πύργο την επόμενη αγωνιστική ενώ ο Αστέρας Τραγαίας φιλοξενεί τον Καρτεράδο.

Οι μοναδικοί διασωθέντες στο ναυάγιο των Μαρμάρων ήταν ο Panajtiu και ο Καρανίκης ενώ από τον Αστέρα Τραγαίας ξεχώρισε ο σκόρερ δυο τερμάτων Φρατζέσκος, ο Μασούρας και ο Δενδρινός, χωρίς κάποιον υστερήσαντα.

asteras-tragaia-4-3-2012-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Κένερ) : Σερέπας, Σάμιος Ν. (46’ Λουκής), Σάμιος Κ., Αλιπράντης, Panajtiu, Καρανίκης, Κρητικός, Ρούπας, Χριστόφορος (80’ Ρούσσος Ε.), Βιτζηλαίος, Κληρονόμος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Βλησίδης) : Polja, Βερύκοκκος, Αλιμπέρτης (81’ Μάκαρης Σ.), Βουτσινός, Μάιτος (27’ λ.τρ. Κατσούλης), Δενδρινός, Επταήμερος, Μαρούλης, Φρατζέσκος (86’ Σαρρής), Μασούρας, Capi

Ακολουθούν δηλώσεις προπονητών καθώς και του σκορερ των 2 γκολ του Αστέρα Τραγαίας, Φραντζέσκου

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares