Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 02:14

Νίκη στο φινάλε για τον Νηρέα.

pagos-nireas-4-3-2012-1

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη κατέκτησε χτες το βράδυ ο Νηρέας και παράλληλα πήρε την ρεβάνς από τον πρώτο γύρου που είχε ηττηθεί από τον Πάγο με το ίδιο σκορ μέσα στα Μάρμαρα.

paros-ATOU 2 ME THL paros-ydro-2

Χορηγοί αγώνα: "Aτου Sportwear" και "YΔΡΟ ΠΑΡΟΥ"

Ο Νηρέας έδηξε ότι ταξίδεψε μέχρι την Σύρο για να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε εκμεταλλευόμενος και τις πολλές απουσίες του Πάγου. 

Το 1ο ημίχρονο

Στα πρώτα μόλις λεπτά ο Νηρέας σημείωσε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η υπεροχή των Ναουσαίων ήταν έντονη το πρώτο μισάωρο χωρίς όμως να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ ενώ ο Πάγος αρκούτανε να κρατάει το σκορ στο μηδέν. Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου ο Πάγος ισορρόπησε και άρχισε να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες. Μία απο αυτες ήταν στο 43' λεπτό όταν ο Ζουλφός βρεθηκε τετ α τετ με τον Παπαδάκη αλλά ο πολυ καλός τερματοφύλακας του Νηρέα απέκρουσε το σουτ. Έτσι και τελείωσε το 1ο ημίχρονο χωρίς την φάση που θα ξεσηκώσει την εξέδρα του γηπέδου της Ερμούπολης.

pagos-nireas-4-3-2012-2

Στο 2ο όλα τα λεφτά!!!

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Νηρέα να υπερέχει αλλά ο Άκης Μανωλιός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πάγου όταν επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδάκη κάνοντας στο 52ο λεπτό το 1-0 για τον Πάγο. Η χαρά τους όμως κράτησε μόλις 4 λεπτά, μιας και στο 56ο λεπτό ο Γιώργος Μοστράτος με εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το 11 γκολ του στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην πρώτη θέση των σκορερ.


ΑΟ Πάγου - ΑΜΕΣ Νηρεας 1-2. 4-3-2012 Α Κατηγορία... από sportcyclades

Ο ίδιος όμως παίκτης ήταν αυτός που άφησε μετά από 2 λεπτά την ομάδα του με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με κόκκινη από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μαραγκό. Το παιχνίδι εκείνη την στιγμή διακόπηκε για 4 λεπτό μέχρι σ’ ότου επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο το διαιτητικό τρίο. Ο Πάγος έχοντας την αριθμητική υπεροχή προσπάθησε να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ όμως οι ενέργειες του δεν καρποφόρησαν, αντιθέτως ο Νηρέας παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες πήρε τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα, και πιο συγκεκριμένα όταν στο 88ο λεπτό ο Νικήτας Τόδρης μετέτρεψε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του σε γκολ κάνοντας το 1-2.

paros-dolkas-epipla paros-santorineos-1

Χορηγοί αγώνα: "Επιπλο Ντολκας" και "Santorineos Travel"

Ο χορός των κόκκινος καρτών δεν είχε σταματήσει αφού σε διάστημα 4 λεπτών βγήκε άλλες δύο φορές από το τσεπάκι του κ. Μαραγκό, όταν στο 89ο λεπτό ο Μάρκος Πρίντεζης για τον Πάγο, αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα όπως και ο Πέτρος Τριπολιτσιώτης για τον Νηρέα, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αυτή η νίκη απομάκρυνε τον Πάγο από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παραμένει όμως να έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Παμμηλιακό που διεκόπη λόγω σκότους στο 28’ λεπτό και ενώ το σκορ ήταν ήδη 0-1 με γκολ του Αντώνη Ψαθά. Η ομάδα του κ. Ανδρέα Σπυρόπουλου μετά από αυτή τη νίκη πήρε βαθιά ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον 13 βαθμούς. Η επόμενη αγωνιστική θα τον βρει στα Μάρμαρα για να αντιμετωπίσει τον Πανθηραϊκό, ενώ ο Πάγος θα ταξιδέψει στην Πάρο να συγκρουστεί με τον τοπικό ΑΟΠ.

AO PAGOU-NHREAS 2012

ΑΟ Πάγου: (Η. Ξενικάκης), Κρεμωνας, Παπιτσης, Μαρμαγκιωλης, Ζουλουφος, Ρουσσος Νικ, Βαμβακαρης, Μπαλοπιτας, Κουμπης, Πριντεζης, Μανωλιος (Α/Ο) Βαρθαλιτης

Νηρέας: (Α. Σπυρόπουλος), Παπαδάκης, Τόδρης, Μπαρμπαρίγος, Τριπολιτσιώτης, Δελημπαλταδάκης, Μπίμπα, Τέτλα, Κορτιάνος, Πραμμάτιας, Κέβιν, Μοστράτος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares