Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 16:10

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος: Μόνο καλά έχω να θυμάμαι από την ΑΕ Μυκόνου

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κούνησε μαντίλι από την ΑΕ Μυκόνου έχοντας σύντομο πέρασμα καθώς αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Στο διάστημα παρουσίας του, ο σπουδαίος αμυντικός μόνο θετικές αναμνήσεις θα έχει από το νησί των ανέμων και την ομάδα και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του στο soccerlive όπου και τόνισε:

"Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι από την ομάδα της Μυκόνου. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία, όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί αποφασίσαμε να λύσουμε την συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κ. Αλέκο Κουκά, που ήταν κύριος όσο βρισκόμουν στην ομάδα και τους γενικούς αρχηγούς Πέτρο Γιαβρούτα και Μιχάλη Κουκά καθώς ήταν κοντά μας σε όλα. Καλη συνέχεια και εύχομαι η ομάδα να τερματίσει στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζει βάση ρόστερ. Καλή χρονιά και εύχομαι το νέο έτος να μας βρει χωρίς αυτή την πανδημία που πραγματικά έχει σκορπίσει χαμό σε όλο τον κόσμο. Επίσης εύχομαι να μπορούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί το αγαπάμε και ταυτόχρονα είναι και η δουλειά μας".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares