Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 18:02

Δελτίο Τύπου από Α.Π. Σύρος 2002, σχετικά με την διακοπή του προπαιδικού

panigirismoi propaidwn

Αγώνας Α.Π. Σύρος 2002 – Α.Ο.Πάγου Βήσσα και συμβολική διακοπή αγώνα ως ύστατος μοχλός πίεσης προς την ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ προκειμένου να δώσει την δέουσα προσοχή στο προπαιδικό πρωτάθλημα.

Αν και απέμεναν μόλις 2 λεπτά για το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή , η Α.Π. Σύρος 2002 του αφαίρεσε αυτή τη δυνατότητα προβαίνοντας στην συμβολική αποχώρηση της προπαιδικής ομάδας επιθυμώντας   να εκφράσει με τον πλέον έντονο τρόπο την δυσαρέσκεια της ως προς την διεξαγωγή αγώνων με την ανεπαρκή  παρουσία ενός και μόνο διαιτητή (άνευ βοηθών).

Το ΔΣ της Α.Π. Σύρος 2002 έχει επισημάνει επανειλημμένως στην ΕΠΣ Κυκλάδων ότι οφείλει να αντιμετωπίζει το Προπαιδικό Πρωτάθλημα με την ανάλογη σοβαρότητα που επιδεικνύει και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Η παρουσία τριάδας διαιτητών κατά την διεξαγωγή του αγώνα   είναι απαραίτητη ειδικά όταν πρόκειται για νέους και χωρίς εμπειρία διαιτητές , πράγμα που θα τους βοηθήσει   να γίνουν καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι προς όφελος του ποδοσφαίρου αλλά η κύρια θετική συνέπεια της επαρκούς και συνεπώς πιο αποτελεσματικής διαιτησίας είναι η ελαχιστοποίηση  των διαιτητικών λαθών άρα και η ελαχιστοποίηση του δυσάρεστου συναισθήματος της αδικίας που νιώθουν τα παιδιά.

Η Α.Π. Σύρος 2002 αποσαφήνισε ότι η συμβολική αποχώρηση της από το παιχνίδι δεν θα επηρεάσει την μέχρι τώρα καλή συνεργασία με τον ΑΟ Πάγου Βήσσα ο οποίος έτυχε να είναι ο αντίπαλος στο συγκεκριμένο αγώνα και ευελπιστεί στη ευαισθητοποίηση των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα καθώς και των διαιτητών οι οποίοι ομολογουμένως προσπαθούν με φιλότιμο να διεκπεραιώσουν το έργο 3 ατόμων,   προκειμένου όλοι μαζί ασκήσουν πίεση προς την ΕΠΣ Κυκλάδων ώστε να αποκαταστήσει το συντομότερο την ομαλότητα του προπαιδικού πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares