Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 00:07

Σοκ στο γήπεδο της Άνω Σύρου…

EKAV

Παραλίγο τραγική κατάληξη στο ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Πάγου και της Άνω Σύρου.

Πιο συγκεκριμένα λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, που έγινε στο γήπεδο της Άνω Σύρου και στα πλαίσια της Α΄κατηγορίας Κυκλάδων, ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πάγου Μαρμαγγιώλης Ιωάννης συγκρούστηκε στον αέρα με τον παίχτη της ομάδας της Άνω Σύρου Στόι Στόιτσεφ, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει αναίσθητος στο γρασίδι.

Σωτήρια κρίνετε η έγκαιρη παρέμβαση του Γιατρού του αγώνα Κυρίου Απέργη Σέργιου, ο οποίος αντέδρασε γρήγορα, δίνοντας τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή. Ο παίχτης του Πάγου στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σύρου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα το Δ.Σ του Α.Ο Άνω Σύρος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο Άνω Σύρου, το Δ.Σ, ο προπονητής Μάκης Πούλος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκφράζουμε τις θερμές ευχές, για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και πάνω από όλα σιδερένιος και υγιέστατος στο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάγου, Μαρμαγκιώλη Ιωάννη όπου τραυματίστηκε παρά πολύ σοβαρά σε σημείο που κινδύνευε και η ιδία του η ζωή. τέτοιο παρόμοιο περιστατικό ευχόμαστε να μην ξανά συμβεί ποτέ στα γήπεδα των Κυκλάδων».

Για την ομάδα της Άνω Σύρου-Ραουζαίος Πέτρος (γενικός γραμματέας και αρχηγός αποστολής).

Η οικογένεια του sportcyclades.gr εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Πάγου και σύντομα στα γήπεδα. Η αναγκαστική παρουσία Γιατρού για την έναρξη του κάθε αγώνα κρίνετε πλέον απαραίτητη και πόσο μάλλον μετά από τέτοια περιστατικά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares