Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 11:21

Επιστροφή στη δράση αλλά και τμήμα βόλεϊ για τον Παμμηλιακό

pammiliakos-anw mera 1 2011

Μετά από ενάμιση σχεδόν μήνα απραξίας, απόρροια των συνεχών αναβολών, είτε λόγω κακοκαιρίας, είτε λόγω βλάβης των πλοίων, ο Παμμηλιακός έχοντας τρία και τέσσερα παιχνίδια λιγότερα, ταξιδεύει στη Μύκονο για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Άνω Μερά.

Τελευταίο ματς για την ομάδα του Παμμηλιακού το εντός έδρας 2-2 με την Θύελλα Καμαρίου στις 24 του Φλεβάρη. (Σχετικό θέμα: Παμμηλιακάρα στο δεύτερο ημίχρονο άξιζε τη νίκη 2-2 με τη Θύελλα Καμαρίου.)

Η αγωνιστική απραξία προβληματίζει τον προπονητή της ομάδας Ζαχαρία Γκούτζα. Και σε αυτό το ταξίδι δεν θα λείπουν οι απουσίες για τον Παμμηλιακό. Απόντες θα είναι σίγουρα οι μικροί Άγγελος Ζούλιας και Δημήτρης Καμπανάρος και ο επιθετικός Αντώνης Πετσίνης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Κλάιντι Μήτση και του επιτελικού μέσου Στάθη Παπαδημητρίου (ο οποίος θα ταξιδέψει με την αποστολή).

Με ενέργειες του προέδρου του Παμμηλιακού Μιχάλη Βαμβακάρη, του δημάρχου Μήλου Γεράσιμου Δαμουλάκη και του ναυτικού πρακτορείου Milos Travel-Πειρουνάκης η NEL Lines τροποποίησε το δρομολόγιο του πλοίου της Aqua Jewel για την καλύτερη εξυπηρέτηση της ομάδας. Ο κ.Βαμβακάρης ευχαριστεί ιδιαίτερα την ναυτιλιακή εταιρία.

Μικρός και Μεγάλος Τελικός Τοπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετmilos-mileika-nea

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 7 Απριλίου με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό του final-4 το 2ο Τοπικό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Παμμηλιακός.

Στις 15.30 στον μικρό τελικό θα αναμετρηθούν οι ομάδες Τριοβάσαλος-Τρυπητή και στις 17.30 θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων Τροϊκανοί-Αδάμαντας.

Ο Παμμηλιακός σας καλεί να παρακολουθήσετε από κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου τα δύο αυτά παιχνίδια που κλείνουν την διοργάνωση.

Την απονομή των μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες θα κάνει ο δήμαρχος Μήλου κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης μετά το τέλος και του μεγάλου τελικού.

Ταυτόχρονα μελετάται από τον Παμμηλιακό η δημιουργία τμήματος μπάσκετ, κάτι που θα συζητηθεί στα επόμενα συμβούλια του συλλόγου και χρονολογείται για τον Σεπτέμβρη.

Λαχειοφόρος Πασχαλινή Αγορά

Σε εξέλιξη βρίσκεται λαχειοφόρος αγορά του Παμμηλιακού, από αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου για την οικονομική του ενίσχυση του συλλόγου. Ο Παμμηλιακός θα κληρώσει 5 πασχαλινά αρνιά κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε 3 διαφορετικά χωριά.

Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Αδάμαντα στα καφέ Yankos και Ακταίον, στον Τριοβάσαλο στα καφενεία του Άστακα και του Πανώριου και στα Πολλώνια στο καφέ Ριφάκι.

volley-gynaikon-pammiliakos-logo

Τμήμα βόλεϊ γυναικών δημιουργεί ο Παμμηλιακός.

Στην συνέχεια της προσπάθειάς του να δημιουργήσει νέες αθλητικές δραστηριότητες, ο Παμμηλιακός Α.Σ. σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο του τμήμα Βόλεϊ Γυναικών.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Παμμηλιακού Α.Σ. την Παρασκευή 06/04/2012 και ώρα 18:00, προκειμένου να οριστούν τμήματα και ώρες προπονήσεων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares