Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 21:56

Ξεκινά με Παχατουρίδη αύριο Δευτέρα 1/3 η ΑΕ Μυκόνου

Ξεκινάει αύριο Δευτέρα 1η Μαρτίου η προετοιμασία της ΑΕ Μυκόνου προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου.

Όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές έχουν καταφθάσει στο νησί των ανέμων και είναι έτοιμοι να πατήσουν και πάλι γήπεδο μετά από τέσσερις μήνες αποχής έχοντας ως μοναδικό στόχο να δουλέψουν στο βαθμό που απαιτείται προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η Μύκονος αποτελεί το μοναδικό σύνολο που δεν έχει στις τάξεις της προπονητή με το θέμα να παραμένει ανοιχτό από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ανδρέας Σκέντζος.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό την τεχνική καθοδήγηση του επί σειρά ετών πιστού στρατιώτη του ΑΟ Μυκόνου Θεοοφύλακτου Παχατουρίδη, ο οποίος θα γυμνάσει τους ποδοσφαιριστές και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στο τεχνικό τιμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα με το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου αναμένεται να τελειώσει από ώρα σε ώρα με τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται σε συζητήσεις με πολύπειρο προπονητή όποιος αναμένεται να ανεβάσει το κύρος του συλλόγου εφόσον επέλθει συμφωνία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares