Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 12:11

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Ο άθλος της ομάδας Νέων της ΕΠΣΚ που προκρίθηκε στο F4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Ήταν 7 Μαρτίου του 2018, όταν η τότε ομάδα πρότυπο Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά την ΕΠΣ Ρεθύμνου, απέκλειε και την ΕΠΣ Ξάνθης, κατακτώντας την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της ένωσης σε Final Four.

Ήταν μία μεγάλη μέρα για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και όλα έμοιαζαν εκείνη τη μέρα σαν «Μεθυσμένη πολιτεία» με τα πανηγύρια να είναι αδιάκοπα.

Ένα δεμένο σύνολο τότε με τις εντολές του Γιώργου Μοστράτου λειτουργούσε σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή, αλλά περισσότερο σαν μία οικογένεια, έχοντας βέβαια την αμέριστη στήριξη του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη και ολόκληρου του ΔΣ της ένωσης.

Η παρουσία και ο τρόπος λειτουργίας της Μικτής ομάδας Νέων στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ της χώρας.

Μεγάλο ρόλο στην επιτυχία αυτής της ομάδας έπαιξαν και οι ανθρώπινες σχέσης που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ όλων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι, μετά το τέλος της αναμέτρησης οι συντελεστές αφιέρωσαν τη νίκη - πρόκριση στον τότε Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Νίκο Παρίση, που περνούσε την δική του περιπέτεια υγείας και λίγες ημέρες αργότερα έφυγε από τη ζωή.

Για την ιστορία η νίκη ήρθε με χατ τρικ του Λιέα (6', 22', 66').

Η σύνθεση:

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Ψύλλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Ξαγοράρης (79’ Κοιλιακούδης), Γρυλάκης, Σαρρής (63’ Καλογερας), Λιέας (90΄Ζουγανέλης), Λέκας (86΄Βαμβακούσης) , Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Γκούφας, Μπουρντένης, Καραβέλας.

Βίντεο

 

Φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα:

Για Παρίσ(η) στους τέσσερις της Ελλάδας η Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων [pics-vid]

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares