Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 17:57

Μεγάλη διοικητική κίνηση με Καλογείτονα, Καπρή και Μαργαρίτη να αναλαμβάνουν θέσεις στον ΠΑΣ Νάξου

Μπορεί η πανδημία να έχει βάλει παύση στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων όπως σωματεία όπως ο ΠΑΣ Νάξου «εκμεταλλεύονται» αυτό το χρονικό διάστημα προκειμένου να αναδιοργανωθούν και να φανούν δυνατά στην επανεκκίνηση της δραστηριότητας.

Η τελευταία κίνηση του ΠΑΣ Νάξου, έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, καθώς πριν λίγο η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε την εισχώρηση στο διοικητικό σχήμα τριών πολύ επιτυχημένων νεαρών επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν αγάπη για το ποδόσφαιρο και βιώματα από μεγάλες κατηγορίες, καθώς λόγω των οικογενειών τους είχαν άμεση επαφή με την ΠΑΕ Αγερσανί, την πρώτη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία των Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που ακολουθεί, οι κινήσεις αυτές αποτελούν συνέχεια στις αλλαγές που πραγματοποιούνται και έχουν ως στόχο την εδραίωση της φιλοσοφίας.

Πάντως, είναι πολύ ελπιδοφόρο, στις δύσκολες ημέρες που ζούμε να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν νεαροί παράγοντες που έχουν όραμα και θέλουν να συνδράμουν στο ποδόσφαιρο. 

Η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου έχουμε την χαρά και την τιμή να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του σωματείου μας τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη.

Οι νεαροί πετυχημένοι στον κλάδο τους επιχειρηματίες θα αποτελέσουν νέα διοικητικά στελέχη και αναλαμβάνουν άμεσα θέσεις εφόρων.

Με τους Μάριο Καλογείτονα, Μιχάλη Καπρή και Μιχάλη Μαργαρίτη, υπάρχει πλήρης ταύτιση φιλοσοφίας και απόψεων, ενώ το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι μοιραζόμαστε ακριβώς το ίδιο όραμα όσο αφορά το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιρικοί παράγοντες διαθέτουν όρεξη και μεράκι που απορρέει από τα βιώματα που έχουν αποκομίσει από την ΠΑΕ Αγερσανί, την πρώτη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία του νομού μας.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε παύση όλων των δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας, όμως εμείς δεν επαναπαυόμαστε και εργαζόμαστε συστηματικά ώστε όταν δοθεί το πράσινο φως να επιστρέψουμε στα γήπεδα περισσότερο έτοιμοι και δυνατοί.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί συνέχεια μίας σειράς αλλαγών που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει και θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον, έχοντας ως στόχο να εδραιώσουμε την φιλοσοφία μας σε ακόμα πιο στέρεες βάσεις, που θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την μετέπειτα πορεία του σωματείου μας.

Καλούμε όλη την υγιή κοινότητα της Νάξου να συμπορευτεί μαζί μας.

Μαζί θα χτίσουμε τους αυριανούς πρωταθλητές εντός και εκτός γηπέδων.

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣ Νάξου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares