Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 21:00

ΝΟ Σύρου: Κανονικά όλα τα τμήματα στην πισίνα

kolymvitirio syrou tholos

Από σήμερα ΟΛΑ τα τμήματα της πισίνας λειτουργούν κανονικά.

Αφού πέρασαν σχεδόν 2 μήνες μετά το τρίτο κλείσιμο του Κολυμβητηρίου της Σύρου επιτέλους άνοιξε ξανά και θα παραμείνει ανοιχτό τουλάχιστον μέχρι τέλος Σεπτέμβριο, οπότε μπορούμε να πούμε οτι τα τμήματα του υγρού στίβου ξεκίνησαν να λειτουργούν κανονικά.

Μετά την έναρξη των τμημάτων Υδατοσφαίρισης που έγινε στις 23 Απριλίου, ενημερώνουμε τους γονείς και φίλους ότι έγινε και η έναρξη των τμημάτων Κολύμβησης για παιδιά από 4 ετών μέχρι και  ενήλικες (άνδρες - γυναίκες). Προς το παρών η προπόνηση θα γίνεται με κολύμπι μόνο στην μεγάλη πισίνα ακόμα και για τους μικρούς αθλητές μας.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ επίσημη ενημέρωση από τον ΟΠΑΣ για το πότε θα επισκευαστεί και θα λειτουργήσει μετά από 2 χρόνια αχρηστίας η μικρή πισίνα εκμάθησης ώστε τα πολύ μικρά παιδιά να αισθάνονται πολύ πιο άνετα στα πρώτα τους βήματα στο κολύμπι.

Επίσης σύντομα θα γνωρίζουμε και θα σας ανακοινώσουμε τα νέα σχετικά με την έναρξη του καθημερινού πρωινού θερινού Camp αθλητικής εκμάθησης και απασχόλησης των μικρών μας αθλητών και φίλων.

Καλό καλοκαίρι  και καλές βουτιές σε όλους.

 

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares