Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 13:07

«Νοσοκομείο» ο Πανναξιακός, με 5 βασικές απουσίες κόντρα στον Εθνικό

Μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή του Πανναξιακού που καλείται στα τρία τελευταία παιχνίδια του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής να κατακτήσει του βαθμούς που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Η μαχητικότητα και η αυταπάρνηση θεωρούνται δεδομένα στο στρατόπεδο της Ναξιώτικης ομάδας, η οποία όμως «ταλανίζεται» από απανωτά προβλήματα τραυματισμών βασικών ποδοσφαιριστών που την έχουν αποδεκατίσει.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Προμπονάας βλέπει το οπλοστάσιο του να έχει αδειάσει ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Πειραιά, καθώς στον τραυματισμό του Βαττή, που απουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, έχουν προστεθεί ακόμη τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές. 

Ο λόγος για τους Αντώνη Πιτταρά, Κώστα Γκούφα, Γιάννη Κούτρο και Μανώλη Ανευλαβή, οι οποίοι ταλαιπωρούνται όλοι τους από προβλήματα τραυματισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πιτταράς και Γκούφας, τίθενται εκτός μάχης για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ενώ οι Κούτρος, Βαττής και Ανευλαβής, ίσως προλάβουν κάποιο από τα τελευταία ματς.

Παρόλο που υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, ο Πανναξιακός συνεχίζει την εντατική προετοιμασία του για τα τελευταία ματς, με τον Γιώργο Προμπονά να αλλάζει τα πλάνα του, καθώς αναμένεται να παρατάξει ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα με νέα πρόσωπα, ίσως και σχηματισμό.

Το ματς με τον Εθνικό θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το sportcyclades.gr.

Φυσικά, η διοίκηση του Πανναξιακού ετοιμάζει όπως σε όλα τα παιχνίδια αρκετά happenings και μία άψογη φιλοξενία για το σωματείο του Πειραιά.

Οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν για τον Πανναξιακό 

2021 05 27 1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares