Σάββατο, 12 Μαΐου 2012 17:43

Πρωτάθλημα παίδων: ΑΟ Τήνου – ΑΟ Πάγου

paides-aot-pagos-12-5-2012-0

Ένα πολύ μέτριο παιχνίδι είδαμε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Τήνου λογω του δυνατού ανέμου που επικρατούσε εκείνη την ωρα.

Syros raouzaios

Παρόλα αυτά δυο ομάδες κατάφεραν να πετυχου από δυο τέρματα και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ σε 2-2.

Η ομάδα του Πάγου κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα της Τήνου και μόλις στο 10 λεπτό το σκορ ήταν 0-2 με σκόρερ τον Αργυρο στο 6' μετά από ωραίο πλασέ και με αυτό γκολ του Αρμακολα Ο. στο  10' όταν σε ένα διώξιμο του αμυντικού της ομάδας της Τήνου  η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παγανελη.

Η αντίδραση για την ομάδα της Τήνου δεν άργησε να έρθει και στο 19' λεπτό ο Αρμακολας Γ. μείωσε σε 1-2 όπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

paides-aot-pagos-12-5-2012-1

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα χειρότερο καθώς η παίκτες κουρασμένοι από τον υπερβολικό αέρα δεν κατάφεραν  να αποδώσουν τα αναμενόμενα με τον ΑΟ Τήνου να πιέζει χωρίς ουσία. Η επίθεση αυτή τελικά καρπώθηκε κατά το ήμισυ όταν  ο Φιοραντης τρία λεπτά πριν την λήξη κατάφερε  με μια ωραία διπλή προσπάθεια να κάνει το 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά νωρίτερα είχε εκπληκτική ενέργεια αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

paides-aot-pagos-12-5-2012-2

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΟ ΤΗΝΟΥ: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ε, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ο, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, ΤΙΓΚΑΣ, ΔΕΝΕΚΑΡΙΑΣ, ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ, ΓΙΑΝΗΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Γ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ: (ΣΥΡΙΑΝΟΣ) ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΣΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, ΡΟΥΣΣΟΣ Μ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ, ΠΕΡΡΗΣ, ΜΑΡΓΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ Δ, ΡΟΥΣΣΟΣ Κ,
ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ Ι, ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΣΙΩΛΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ.

paides-aot-pagos-12-5-2012-3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares