Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 20:40

Derby μόνο στα χαρτιά στην Πάρο.

nireas-aop-13-5-2012-3

Μόνο ντέρμπυ δεν παρακολούθησαν οι θεατές σήμερα το απόγευμα που βρέθηκαν στο γήπεδο των Μαρμάρων.

paros-ATOU 2 ME THLΓι' αυτό φρόντισε ο ΑΟΠ με μια εμφατική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η νεανική ομάδα που παρέταξε ο Γιώργος Μοστράτος για το Νηρέα, άντεξε για ένα ημίχρονο, όπου και παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι έμπειροι παίκτες του Νηρέα, κουράστηκαν, βάθος στον πάγκο δεν υπήρχε και το μόνο που έμεινε ήταν το χειροκρότημα για την προσπάθεια των πιτσιρικάδων της Νάουσας.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο αλλά ο Καρποδίνης με σωρεία επεμβάσεων κράτησε στο δείκτη του σκορ στο 1-5.

nireas-aop-13-5-2012-2

paros-tantanis-logo-1Με την έναρξη του παιχνιδιού πάντως ο ΑΟΠ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Άρη Λάπη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Μόλις στο 3' από μπαλιά του διακριθέντα και ακούραστου Καραγκούνη, ο Αρκουλής κρέμασε τον Καρποδίνη που πραγματοποίησε έξοδο κάνοντας το 0-1.

Στο 11' ο Μουλάς έπιασε κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πετάχτηκε και μπλόκαρε τη μπάλα. Από κει και πέρα, ο Νηρέας ισορρόπησε και βγήκε μπροστά και στο 15' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τέτλα έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 18' ο Μετάι μετά από στρώσιμο του Τόδρη σούταρε άουτ, ενώ στην επόμενη φάση και αφού το παιχνίδι παιζόταν πάνω κάτω, ο Γιουρτζίδης έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα του ΑΟΠ όταν ο Καρποδίνης του είπε όχι εντυπωσιακά.

nireas-aop-13-5-2012-1

paros-vacations-1Η ισοφάριση ήρθε στο 23', όταν ο άλλος διακριθέντες του Νηρέα, Γκεμπόρις, από μπαλιά τρύπα του Τόδρη, έκανε με σουτ το 1-1. 

Το 1-2 παραλίγο να γίνει σε φάση καρμπόν με το 0-1, όμως ο Αρκουλής έδωσε λίγη δύναμη παραπάνω στη μπάλα και την είδε να καταλήγει άουτ.

Στο 28' ο Μπάλιος εκτέλεσε φάουλ, ο Πετρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, μπλόκαρε και πάλι ο Καρποδίνης.

Στο 37' και στο 44' οι Κορτιάνος και Γιουρτζίδης αντίστοιχα είχαν από ένα σουτ άουτ για τις ομάδες τους.

nireas-aop-13-5-2012-5

paros-santorineos-1Ενώ όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου, ο Γιουρτζίδης μπήκε στην περιοχή όμως ο Καρποδίνης έβγαλε σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, μετά από γέμισμα, ο Γιουρτζίδης με ψαλίδι έκανε το 1-2.

Όσοι πίστεψαν πως θα έβλεπαν ένα ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο, διαψεύστηκαν, αφού ο ΑΟΠ ήταν καταιγιστικός, με τη μοναδική ευκαιρία του Νηρέα να προέρχεται από στημένη φάση. Ο Κορτιάνος εκτέλεσε στο 67' και υποχρέωσε το Νίκα σε μεγάλη επέμβαση σε κόρνερ.

Από την άλλη ο ΑΟΠ δημιουργούσε συνέχεια φάσεις.

nireas-aop-13-5-2012-4

paros-roussosΤο 1-3 έγινε από τον Αρκουλή, που κρέμασε τον Καρποδίνη με σουτ από τα 30 μέτρα. Η φάση του αγώνα έγινε στο 61' όταν ο Γιουρτζίδης πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του, έκανε σουτ από κοντά, ο Καρποδίνης έδιωξε, ο Μπιρμπίλης που είχε μπει στον αγώνα σούταρε και πάνω στη γραμμή η μπάλα σταμάτησε σε σώματα με τον Καρποδίνη να μπλοκάρει. Στο 62' ο Μπιρμπίλης δε μπόρεσε από παράλληλη του Αρκουλή να σκοράρει από κοντά, σε συνέβη το ίδιο και στο 64' όταν ο ίδιο παίκτης έγραψε το 1-4 με κρέμασμα και πάλι. Στο 68' ο Μουράι έβγαλε τη σέντρα και ο Μπιρμπίλης διαμόρφωσε το τελικό 1-5. Στο 69' και το 79' οι φιλοξενούμενοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το δείκτη του σκορ ενώ στην άμυνα τους δε δέχτηκαν πίεση.

Ο ΑΟΠ φιλοξενείται στη Μήλο την επόμενη αγωνιστική ενώ ο Νηρέας έχει ρεπό.

ΝΗΡΕΑΣ (Μοστράτος) : Καρποδίνης, Τσιγώνιας (Μπαρμπαρίγος), Ρούσσος, Χατζία, Τέτλα, Κρητικός (65' Μενέγος), Τόδρη (86' Αλιπράντης), Κορτιάνος, Πραμάτιας, Μετάι, Γκεμπόρις

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Λάπη) : Νίκας, Μπάλιος (60' Μπιρμπίλης), Άσκο (46' Καζακίδης), Μουράι, Μουλάς, Δαφερέρας, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Τσόκα (65' Ξένος)

paros-adonis 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares