Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 16:40

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός μετα το διπλό στην Πάρο

neon aop-olympiakos-18-5-2012-1

Το προβάδισμα για τον τελικό των Νέων πήρε μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός.

Η Συριανή ομάδα νίκησε μέσα στην Παροικιά τον ΑΟΠ με 2-1 χάρη στα γκολ του Βεκρή και του Λοΐζου. Ο ΑΟΠ είχε ισοφαρίσει με τον Σενκα. Τον πρώτο λόγο πλέον τον έχει ο Ολυμπιακός, η ρεβάνς στο γήπεδο της Ερμούπολης την Κυριακή στις 19.00 θα δήξει όμως ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού.

neon aop-olympiakos-18-5-2012-2

Κατοχή και γκολ για τον φιλοξενούμενο…

Syros raouzaiosΣτο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να φτάνει εύκολα στα γκολπόστ του Νίκα. Από την μεριά του ο ΑΟΠ προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σημειώσει κάποιο γκολ, το γκολ όμως ήρθε στο 28ο λεπτό για τους ερυθρόλευκους όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Νίκας έδιωξε με γροθιές και στην επαναφορά ο Βεκρης με πλασέ έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Εκτός του γκολ είχαμε και κάποιες καλές φάσεις και για τις δυο ομάδες όπως αυτή του 8ου λεπτό όταν ο Σενκα σούταρε από λίγο πλάγια δεξιά όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πρίντεζη. Στο 16ο λεπτό ο Καραβας επιχείρησε να κρεμάσει τον Νίκα όταν η σέντρα σουτ που έκανε από πολύ πλάγια αριστερά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Στο 19ο λεπτό ο Λούσας έξω από την περιοχή σούταρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νίκα. Στο 30ο λεπτό ο Ξυγκάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νίκα. Και η τελευταία φάση του 1ου ημιχρόνου ήταν όταν στο 40ο λεπτό ο Μπάλιος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Άσκο έπιασε το σουτ σε καλή θέση όμως η μπάλα έφυγε πολύ μακριά από την εστία του Πρίντεζη.

neon aop-olympiakos-18-5-2012-3

Δύο γκολ και δυο δοκάρια στο 2ο ημίχρονο…

paros-dolkas-epiplaΣτο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΠ ήταν καλύτερος αλλά και πιο άτυχος. Στο 53ο λεπτό Λούσας μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατό σουτ όμως ο Νίκας επέκρουσε σταθερά. Στο 56ο λεπτό ο Σενκα βγήκε στην αντεπίθεση και με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-1, 4 λεπτά αργότερα ο Μπάλιος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Στο 62ο λεπτό το δυνατό βολέ του Νίκα έβγαλε τετ α τετ τον Ξένο όμως το πλασέ του τελευταίου μπλόκαρε ο Πρίντεζης. Στο 66ολεπτό ο Λούσας από δεξιά έβγαλε στην καρδιά της άμυνας του ΑΟΠ σιρτή σέντρα και στην κίνηση ο Λοΐζος έκανε το 1-2 για τον Ολυμπιακό. 7 λεπτά πριν τη λήξη ο Μπάλιος είχε νέο δοκάρι πάλι από εκτέλεση φάουλ.

Ο ΑΟ Πάρου διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Ξένος βγήκε μόνος του τετ α τετ με τον Πρίντεζη. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπιασε εκτός περιοχής την μπάλα με τα χέρια και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, ο Πάγκος του ΑΟΠ ζήτησε σε αυτή την φάση την αποβολή του τερματοφύλακα.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Πάρου είχε 3 βασικές ελλείψεις, του Σιέττου, του Δεκαβάλα και του Ρούσσου που αποχώρισε τραυματίας στο 9ο λεπτό.

ΑΟ Πάρου: (Άρη Λάπη), Νίκας Δ., Ρούσσος (10’ Κρουσταλάκης), Λένια, Νίκας Ι., Άσκο, Κρώνης, Διακάτος, Ξένος, Σκιαδάς, Σένκα.

Ολυμπιακός Σύρου: (Ρούσσος Γιώργος), Πρίντεζης, Σπανός (81’ Βλαντούσης), Βεκρής, Ρηγούτσος Σ., Μώτος, Καραβας, Λούσας, Συμιγδαλάς, Ρηγούτσος Ε. (53’ Λοΐζος), Ξυγκάκης, Νομικός (80’ Χατζηιερεμίας).

  • Στον άλλο ημιτελικό ο ΑΟ Μυκόνου νίκησε με 3-0 τον Νηρέα.

Ακολουθούν βίντεο με γκολ, φάσεις και δηλώσεις πρωταγωνιστών

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares