Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 01:54

Παμμηλιακός: Βάζει μπροστά τις μηχανές την 1η Σεπτεμβρίου | Στηρίζει την προσπάθεια ο Αποστόλης Ηλίας

Στην τελική ευθεία έχουν μπει στον Παμμηλιακό για την έναρξη της προετοιμασίας όλων των αγωνιστικών τμημάτων (στίβος και ποδόσφαιρο) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. 

Τις απόμενες ημέρες φτάνει στον νησί το τεχνικό επιτελείο των Στέλιου Βογιατζή και Κώστα Τζαμπαζάκη προκειμένου να δρομολογηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη των προπονήσεων.

Στο διοικητικό σκέλος τώρα, ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα από τη στήριξη των χορηγών και ειδικά του επιχειρηματία Αποστόλη Ηλία, ο οποίος τηρεί στο απόλυτο την υπόσχεση του και είναι δίπλα στον σύλλογο συνδράμοντας σημαντικά.

Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη, η οποία έγινε μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας τον διαβεβαίωσε ότι, η στήριξη του προς τον σύλλογο θα είναι συνεχής και αδιάκοπη.

Άλλωστε, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος, στόχος του είναι να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο στα αναπτυξιακά τμήματα και παράλληλα ο σύλλογος να διαθέτει μία άκρως ανταγωνιστική ανδρική ομάδα.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares