Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 10:32

1o εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών AJAX

ajax-hellas-063-2012

Με επιτυχία διεξήχθη στο Σοφικό Κορινθίας το 1ο εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών του Ajax στην Ελλάδα.

Syros raouzaiosΗ ακαδημία του Ajax Σύρου, έλαβε μέρος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Παράλληλα, οι προπονητές της ακαδημία παρακολούθησαν σεμινάριο από τον scouter του Ajax Amsterdam, Ronald De Yong.

Στη τελετή λήξης βραβεύτηκε η καλύτερη εντεκάδα του τουρνουά με βάση τη φιλοσοφία του Ajax, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μετά από ψηφοφορία όλων των τεχνικών των ακαδημιών, από την Ακαδημία Σύρου επιλέχθηκαν για την κορυφαία ενδεκάδα οι: θέση (3) Γαληνός Ραφαήλ (2003), θέση (4) Πρίντεζης Ανδρέας (2001), θέση (6) Καράβας Μάνος (1997), θέση (8) Φουάσης Αντώνης (1998) και θέση (10) Σταφυλάς Παναγιώτης (1998).

Οι αθλητές του γκρουπ 1997-98 αντιμετώπισαν σε φιλικό αγώνα μικτή επίλεκτων από τις ακαδημίες των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Α.Ε.Κ.  και Παναθηναϊκός, στα πλαίσια του scouting για την τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τον Ajax στο διεθνές τουρνουά της Ιρλανδίας για αθλητές γεννημένους το 1997.

Η διοίκηση της ομάδας εξασφάλισε την συμμετοχή των προπονητών του Ajax Σύρου στο Camp του Ajax στη Βούλα στο διάστημα 01-10 Ιουλίου. Οι προπονητές της ομάδας μας θα είναι βοηθοί των πέντε Ολλανδών προπονητών που θα διδάξουν στο camp, ώστε να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς των παιδιών που σε περίοδο εξετάσεων, μας βοήθησαν να συμμετέχουμε στο τουρνουά, επιτρέποντας στα παιδιά τους να αγωνιστούν και ιδιαίτερα την Κατερίνα και την Ελένη για την ανεκτίμητη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Σοφικό.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

SYROS AJAX HELLAS

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares