Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 15:38

Στο Άργος για προπόνηση οι αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου

Στο Argos Motocross Park, βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου, ώστε να προπονηθούν σε μία πίστα υψηλών προδιαγραφών που κατά γενική ομολογία των αναβατών όλης της Ελλάδας θεωρείται από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη πίστα στην Ελλάδα.

Η ομάδα από τη Σύρο με αναβάτες τον Δημήτρη Λυγνό, Ερρίκο Βουτσίνο, Γιάννη Διατσίδη, αλλά και την αναβάτρια Ειρήνη Ξαγοράρη, έκανε αισθητή την παρουσία της τόσο μέσα στην πίστα με τις καλές επιδόσεις, όσο και εκτός με τα λουκούμια και τις χαλβαδόπιτες, με τα οποία κέρασε τους υπόλοιπους αναβάτες.

Το μυστικό της πίστας του Άργους είναι ότι ο ιδιοκτήτης της, Τάσος Πασπαλιάρης, αγαπά αυτό που κάνει και φροντίζει ώστε πάντα να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες στην επιφάνεια της διαδρομής. Εκτός από αυτό η πίστα βρίσκεται σε ένα όμορφο αμφιθεατρικό σημείο και έχει όλες τις απαραίτητες παροχές που χρειάζεται. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε Σαββατοκύριακο συγκεντρώνει πλήθος αναβατών από την Αθήνα και άλλα μέρη στης χώρας.

Οι Συριανοί αναβάτες γύρισαν πίσω με τις βαλίτσες τους γεμάτες εμπειρίες για το άθλημα που αγαπούν αλλά και μανταρίνια από τους φιλόξενους Αργείτες.

Οι αναβάτες του ΜΟΣΥΣ ευχαριστούν για άλλη μια φορά τη Blue Star Ferries που στέκεται πάντα στο πλευρό τους.

Πηγή: syrostoday.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares