Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 23:03

Ακόμη μια ήττα για την ΑΕΚ, 2-1 από τον Άρη

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» με σκορ 2-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Εντιαγέ, Αραούχο και Σάκιτς!

Παρουσιάζοντας μια άκρως αρνητική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να είναι πίσω στο σκορ από τον Άρη. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρατάχθηκε με τρία χαφ, κάτι που έκοψε την επίθεση της ΑΕΚ και δεν κατάφερε να απειλήσει εκτός 1-2 φάσεων. Ο Άρης από την άλλη είχε τις φάσεις του και προηγήθηκε. Ωστόσο κατάφερε να ηττηθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βελτιώθηκε ωστόσο δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Άρη. Συνέχισε να προβληματίζει στο χώρο του κέντρου μέχρι λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο ευτύχησε στο 85΄ να ισοφαρίσει με απίστευτο γκολ του Σέρχιο Αραούχο.

Η «Ένωση» ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Τσιντώτα, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Σάκχοφ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο

Ο αγώνας:

Στο 10΄ ο Σάσα επιχείρησε ένα ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής, ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 19΄ ο Εντιαγέ σούταρε εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ. Στο 25΄ ο Τσούμπερ έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 27΄ ο Ελβετός βρέθηκε εντός περιοχής, έπειτα από ωραία ενέργεια του Γκαρσία, σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Σιαμπάνης.

Στο 30΄ ο διαιτητής είδε πέναλντι του Τζαβέλλα ωστόσο ο παίκτης του Άρη επιχείρησε μια βουτιά. Κάτι που φάνηκε από το VAR και ο Ισπανός διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του. Στο 43΄ ο Ματίγια έπιασε μια βολίδα εκτός περιοχής, ο Τσιντώτας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 44΄ ο Εντιαγέ άνοιξε το σκορ. Στο 45΄ η μπάλα πέρασε στην περιοχή του Άρη αλλά ο Σάκχοφ, έπειτα από αναμπουμπούλα, δεν κατάφερε να σουτάρει.

Στο 49΄ ο Ιτούρμπε εκτέλεσε απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 73΄ ο Σάσα σούταρε αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε. Στο 82΄ ο Εντιαγέ έφτασε στην περιοχή της ΑΕΚ, σούταρε αλλά ο Τσιντώτας είπε «όχι». Στο 85΄ ο Αραούχο ισοφάρισε με ένα φοβερό ανάποδο ψαλίδι. Στο 95΄ ο Σάκιτς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έκανε το 2-1.

 
Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares