Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012 12:31

Φοβερό ξεκίνημα για την ομάδα του Π. Ραουζαίου.

kini-p-paouzaios-2012-1

Για πρώτη φορά στην Σύρο υπάρχει μία συνδιοργανώσει ανάμεσα στο Soccer City 5X5 με το Multiaction 7X7 μια πρωτότυπη κίνηση που θυμίζει σαν εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Σε αυτήν την διοργάνωση η ομάδα του Πέτρου Ραουζαίου με την ονομασία FAIRPLAY οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος ως μόνοι πρώτοι και αήττητοι. Το πρωτάθλημα που βρίσκεται στην 4η αγωνιστική και έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 25/6 εκεί το Fairplay αντιμετώπισε τους Φέλμπαχ όπου και έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα δείχνοντας τις διαθέσεις τους από τον πρώτο κιόλας αγώνα όπου τους ισοπέδωσαν με σκορ 14-6 στο 5Χ5. Η 2η αγωνιστική τους βρίσκει αντιμέτωπους με την ομάδα του YACHT CLUB αυτή την φορά στο 7Χ7 και εκεί επικράτησαν με 7-5 και ζευγάρωσαν τις νίκες τους. Στην 3η αγωνιστική και πάλι στο 5Χ5 αντιμετώπισαν την ομάδα Syros City αλλά ούτε εκεί έχασαν έδαφος και εξασφάλισαν την 3η τους νίκη με σκορ 8-3. Χθες στο 7Χ7 αντιμετώπισαν την ομάδα του Ajax στο ντέρμπυ αν επιτρέπεται να το χαρακτηρίσουμε του πρωταθλήματος και με σκορ 7-4 κατάφεραν και πήραν την νίκη και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν την ομάδα του Multiaction όπου στοχεύουν σε μία ακόμα νίκη καθώς η ομάδα του Πέτρου Ραουζαίου το Fair Play είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση όχι μόνο της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην ομάδα του FAIRPLAY παίζουν οι : Λουκάς Κρητικός, Γιάννης Τζώρτζης, Κυριάκος Μανουδάκης, Γιώργος Πάπιτσης, Νίκος Πρελορέντζος, Γιάννης Χούρος, Γιάννης Ρούσσος, Λεονάρδος Πρίντεζης, Άκης Μπελεγκρίνης, Νίκος Βαβουράκης και Αντώνης Μπαλόπιτας (οι δύο τελευταίοι λείπουν από την φωτογραφία καθώς δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στο χθεσινό αγώνα όπου και προέρχεται η φωτογραφία)

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares