Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 11:13

Ντέρμπι «Δικεφάλων» για μια θέση στους ημιτελικούς

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:00, Cosmote Sport 1), στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, με την Ένωση να θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί στην ημιτελική φάση, εκεί που θα βρει τον νικητή του Ολυμπιακός-Παναιτωλικός!

Αγώνας δίχως αύριο για την ΑΕΚ, αφού μετά τα τελευταία αποτελέσματα που την έθεσαν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, απέμεινε με τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Έτσι η Ένωση αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 0-0 στη Τούμπα και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ευνοεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού στο Κύπελλο Ελλάδος, ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα, με μια πρόκριση που θα της έδινε «φτερά» στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο ψυχολογικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τα σερί καλά αποτελέσματα κόντρα στην ΑΕΚ στο συγκεκριμένο θεσμό και περιμένει να πάρει την πρόκριση απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-2-3-1, με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Ρότα, Τζαβέλλα, Μήτογλου και Χατζισαφί στην άμυνα, τον Σιμόες και τον Σιμάνκι στη μεσαία γραμμή, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Νόρντιν Άμραμπατ. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Τσούμπερ και Γκαρσία, ενώ στη κορυφή θα βρίσκεται ο φορμαρισμένος Σέρχιο Αραούχο.

Από την άλλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόκειται να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τους: Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίγνκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Μπίσεσβαρ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares