Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 13:33

ΑΕΚ: Προετοιμάζεται για τα ντέρμπι με ανεβασμένη διάθεση και ετοιμοπόλεμη

Ευεργετικά φαίνεται πως λειτούργησε η νίκη επί της ομάδας των Ιωαννίνων αλλά και το δείπνο παικτών στη Γλυφάδα καθώς η ψυχολογία έχει αλλάξει εντελώς!

Η ΑΕΚ βρέθηκε σε αρκετά δεινή θέση καθώς σε 5 αναμετρήσεις είχε ηττηθεί τις 4. Μέσα σε αυτές ήταν ένας τραγικός αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ και δύο ακόμη ντέρμπι με Άρη και Ολυμπιακό.

Η ψυχολογία όλων ήταν πολύ χαμηλή. Αυτός ήταν κι ο λόγος που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να δειπνήσουν όλοι μαζί, χωρίς την παρουσία των υπολοίπων ανθρώπων του συλλόγου, στη Γλυφάδα.

Αυτό και σε συνδυασμό με τη νίκη της «Ένωσης» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη Κυριακή φαίνεται πως λειτούργησαν ευεργετικά. Η ψυχολογία έχει ανέβει και άπαντες είναι έτοιμη να δουλέψουν για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Την Κυριακή η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό και μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, για το εξ αναβολής παιχνίδι λόγω του χιονιά που είχε πλήξει τη χώρα μας. Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει στη διάθεσή του τον ετοιμοπόλεμο Σέρχιο Αραούχο αλλά και τον Αντρέ Σιμόες που εξέτισε την ποινή του την περασμένη αγωνιστική.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares