Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 11:20

Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ, ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δεν κατάφερε να κερδίσει των για 70 λεπτά με 10 παικτες ΠΑΟΚ η Ένωση, αδυνατώντας να μετουσιώσει τη κατοχή της μπάλας σε τελικές και γκoλ!

Η ΑΕΚ, παρά την υπεροχή της, δεν κατάφερε να τη μετουσιώσει σε γκολ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε μια άνετη ισοπαλία και δεν απειλήθηκε, εκτός ελάχιστων φάσεων. Στην «Ένωση» υπάρχει έντονος προβληματισμός, ειδικά από τον κόσμο της ομάδας που...γιούχαρε έντονα στο τέλος. 

Ο αγώνας: 

Με διάθεση να επιβάλλει το ρυθμό του εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα τη πρώτη του ευκαιρία στο 3΄, όταν ο Αουγκούστο θα σουτάρει εκτός περιοχή, με τον Τσιντώτα να παραμένει αποσβολωμένος, λόγω των πολλών κορμιών που υπήρχαν μπροστά του, με τη μπάλα ευτυχώς να καταλήγει λίγο εκτός εστίας. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν και πάλι με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος στη καρδιά της μικρής περιοχής δε θα βρεί σωστά τη μπάλα έπειτα από γύρισμα του Μπίσεσβαρ, με τον Τσιντώτα να μπλοκάρει. Στο 19' κι έπειτα από παρέμβαση του VAR ήρθε η πλέον σημαντική εξέλιξη στον αγώνα, όταν ο Τσιγγάρας θα αποβληθεί έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Αραούχο. Η Ένωση θέλοντας σαφώς να εκμεταλλευτεί το «μομέντουμ» του αγώνα και την αριθμητική υπεροχή, πίεσε έντονα για να πετύχει ένα τέρμα. Στο 24' ο Ρότα θα γυρίσει τη μπάλα εντός περιοχής με τον Γκαρσία να μην εκτελεί σωστά και τη μπάλα να φεύγει άουτ, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα ο 24χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, δε θα λαθέψει, σκοράροντας με κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μάνταλου. Το προβάδισμα της γηπεδούχου θα κρατήσει για 12 μόλις λεπτά, καθώς έπειτα από ένα φάουλ του Βράνιες, ο Κούρτιτς θα αναλάβει την εκτέλεση και θα εκμεταλλευτεί το «άνοιγμα» του τοίχους από τον Μάνταλο, αιφνιδιάζοντας τον Τσιντώτα, κάνοντας το 1-1 προκαλώντας μάλιστα με χειρονομίες κατά τον πανηγυρισμό! Η ΑΕΚ πάλεψε για την άμεση απάντηση, κι έφτασε πολύ κοντά στο 38', όταν ο Αραούχο με έξυπνο γέμισμα θα βρεί τον Μάνταλο, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα καμία από τις δύο ομάδες δεν σημείωσαν κάποια σπουδαία τελική, με την Ένωση φυσικά να είναι αυτή που πίεσε, αναποτελεσματικά.

Το δεύτερο μέρος θα βρεί τους δύο «Δικεφάλους» χωρίς κάποια αλλαγή αναφορικά με τις αρχικές συνθέσεις. Η γηπεδούχος μπήκε με την ίδια διάθεση να πιέσει και να σκοράρει κάποιο τέρμα που θα αποτινάξει το άγχος, χωρίς βέβαια επιτυχία. Στο 55' ο κ.Οφρυδόπουλος έκανε τις πρώτες του παρεμβάσεις στον αγώνα, αντικαθιστώντας τον Γκαρσία που αισθάνθηκε ενοχλήσεις αλλά και τον Σιμάνσκι που νόσησε από κορωναϊό πρόσφατα, περνώντας στη θέση τους, τους Άμραμπατ και Σάκχοφ αντίστοιχα. Η πρώτη αξιοσημείωτη τελική προσπάθεια ήρθε στο 63', όταν ο Μοχαμάντι επιχείρησε ένα σουτ με το κακό του πόδι, φεύγοντας ελάχιστα εκτός εστίας. Εννέα λεπτά αργότερα, σε εκτέλεση κόρνερ του Άμραμπατ, ο Βράνιες θα πάρει τη κεφαλιά, ο Μάνταλος θα προσπαθήσει να μπεί στη πορεία της μπάλας ανεπιτυχώς, με τον Πασχαλάκη να μην προβληματίζεται. Στο 74', ο μέχρι πρότινος τεχνικός της δεύτερης ομάδας, θα πραγματοποιήσει ακόμα μία διπλή αλλαγή, βάζοντας στο παιχνίδι τους Τάνκοβιτς και Μισελέν στη θέση των Τσούμπερ και Ρότα. Οι αλλαγές δεν κατάφεραν να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί μάλλον εύκολα το 1-1, ωθώντας την Ένωση στην ολοκλήρωση των αλλαγών στο 82', όταν ο πρωταγωνιστής ... και στα δύο γκόλ Μάνταλος θα δώσει τη θέση του στον Ανσαριφάρντ. Η μοναδική τελική προσπάθεια που χρήζει αναφοράς από εκείνο το σημείο κι έπειτα ήρθε στο 91', όταν ο Καρίμ θα πάρει μια γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, περνώντας παράλληλα με την εστία, αφού κανείς «κιτρινόμαυρος» δε βρέθηκε στη πορεία της. Με τη σημερινή ισοπαλία, η ΑΕΚ φτάνει τα τέσσερα(!) χρόνια χωρίς να κερδίσει τον ΠΑΟΚ εντός έδρας στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, «χτίζοντας» μια εξαιρετικά κακή παράδοση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας - Ρότα (74' Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι - Σιμόες, Σιμάνσκι (56' Σάκχοφ) - Γκαρσία (56' Άμραμπατ), Μάνταλος (82' Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ (74' Τάνκοβιτς) -Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Λύρατζης (85' Σάστρε), Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (85' Σίντκλεϊ) - Τσιγγάρας, Κούρτιτς (74' Σβαμπ) – Ζαμπά (85' Μουργκ), Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (66' Ελ Καντουρί) – Άκπομ.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares