Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 22:42

ΑΕΚ: Με χίλια ζόρια κατάφερε να κερδίσει (2-1) τον Αστέρα Τρίπολης και να επιστρέψει στις νίκες

Η ΑΕΚ φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος, με την «Ένωση» να επικρατεί με 2-1!

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε από την αρχή τον Αστέρα. Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες να βρει κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική. Το σκορ άνοιξε ο Αραούχο στο 24ο λεπτό, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και μπροστά από τον Παπαδόπουλο, με σκαστό σουτ, διαμόρφωσε το 1-0. Ο Αστέρας σιγά σιγά άρχισε να «παίρνει» μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να απειλεί ουσιαστικά την «κιτρινόμαυρη» εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους «Αρκάδες» να μπαίνουν με «πατημένο το γκάζι» και να απειλούν με ένα σουτ του Μπαράλες που πέρασε άουτ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αρχικά προσπάθησαν να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας. Στο 56ο λεπτό ο Ριέρα εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαράλες πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην «καρδία» της περιοχής και ισοφάρισε για τον Αστέρα Τρίπολης.

Στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να βρει χώρους ώστε να δημιουργήσει προϋποθέσεις, με τους φιλοξενούμενους όμως να κρατούν μπάλα και να μην αφήνουν κενά στην άμυνα τους. Η ΑΕΚ στο 82ο λεπτό έκανε το 2-1, ο Γέβτιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει με ένα φάουλ στις καθυστερήσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Με 4-2-3-1 κατέβασε την ΑΕΚ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο Τσιντώτας στην εστία με τους Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Μοχαμάντι στην άμυνα. Ο Χατζισαφί στον άξονα στο πλάι του Σιμόες, με τους Μάνταλο, Τσούμπερ, Άμραμπατ πίσω από τον Αραούχο.

Με το κλασικό 4-4-2 παρέταξε τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Παπαδόπουλος στην εστία, με τους Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλο και Άλβαρες στην τετράδα της άμυνας. Μουνάφο, Βαλιέντε τα δύο χαφ, με τους Ριέρα και Σίτο στα πλάγια. Οι Σονί και Μπαράλες δίδυμο στην επίθεση.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares