Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 11:54

Της έχει πάρει τον αέρα, διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Για εντέκατο σερί παιχνίδι θα μείνει μακριά από τη νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι η Ένωση απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας απόψε την ήττα με 0-1!

Πολύ ... σκληρό ήταν το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους». Μόλις στο 2' ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, για λογαριασμό ΑΕΚ, όταν ο Αραούχο θα βρεθεί με τη μπάλα στη μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ του Μάνταλου, με το σούτ του όμως να σταματά στα σώματα. Στη συνέχεια της ίδιας φάσης ο Τζαβέλλας επίσης από θέση εντός περιοχής θα δοκιμάσει ένα σούτ με το δεξί του πόδι, χωρίς να βρεί τη μπάλα «γεμάτα». Έντεκα λεπτά αργότερα, οι «κιτρινόμαυροι» θα φτάτσουν και πάλι κοντά στο γκόλ, όταν ο Άμραμπατ θα γυρίσει στη «καρδιά» της περιοχής, με τον Τσούμπερ να βρίσκεται ελάχιστα πιο πίσω και να μη κάνει επαφή με τη μπάλα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα καμία εκ των δύο ομάδων δεν έφτασαν κοντά σε κάποια αξιοσημείωτη τελική, με την εικόνα του παιχνιδιού ωστόσο μόνο αδιαφορία να μη δείχνει. Πολλές μάχες, εναλλαγές κατοχών, και διαμαρτυρίες, με τον Λουτσέσκου να διατηρεί τη πρωτοκαθεδρία, πετώντας έξαλλα το σκούφο του εντός αγωνιστικού χώρου, για ένα άουτ(!), το οποίο και υπέδειξε σωστά ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε σε γενικές γραμμές τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο μέρος. Καμία εκ των ομάδων δε μπόρεσε να μετουσιώσει τη κατοχή της μπάλας σε τελικές, με εξαίρεση τη στιγμή του 50' που έκρινε και την έκβαση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο Μίτριτσα έκανε μια κούρσα δίχως να βρεί κάποιον να τον ανακόψει, πάσαρε εγκαίρως για τον Τσόλακ που καλυπτόμενος από τον Μοχαμάντι βρήκε δίχτυα στο τετ-α-τετ απέναντι στον Στάνκοβιτς. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, η Ένωση δεν εφάρμοσε τη πρέπουσα πίεση στους φιλοξενούμενους, που με εξαίρεση μια στιγμή στο 87' κι ένα τακουνάκι του Σιμάνσκι δε δέχτηκαν καθόλου πίεση. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τσούμπερ δεν δήλωσε παρών, ο Μάνταλος δεν είχε καθαρό μυαλό, ο Αραούχο έδειξε μεγάλη διάθεση και διασώθηκε, ενώ ο άρτι αφιχθείς Κριχόβιακ έδειξε να βρίσκεται πίσω σε επίπεδο αγωνιστικού ρυθμού. Μια εκ των άσχημων στιγμών της αναμέτρησης ήρθε όταν ο Άμραμπατ επιχείρησε πίσω από το κέντρο(!) να σκοράρει βλέποντας τον Πασχαλάκη εκτός εστίας, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει αυτή τη προσπάθεια. Το συμπέρασμα ωστόσο που βγαίνει από αυτή τη φάση είναι το σε πόσο μικρό βαθμό είναι δουλεμένη επιθετικά η ομάδα, και την απόγνωση που υπάρχει στο σκοράρισμα κάποιου τέρματος.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς - Μισελέν (84' Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι - Κριχόβιακ, Χατζισαφί (71' Σιμάνσκι) - Άμραμπατ, Μάνταλος (57' Γκαρσία), Τσούμπερ (84' Ανσαριφάρντ) - Αραούχο.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Τσιντώτας, Βράνιες, Φράνσον, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Λύρατζης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ -Τσιγγάρας, Κούρτιτς - Ζαμπά (76' Τέιλορ), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (67' Μπίσεσβαρ) - Τσόλακ (85' Άκπομ).

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Σοάρες, Μουργκ.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares