Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 15:37

ΑΕΚ: Είχε προηγηθεί «επεισόδιο» με τον Άμραμπατ πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Σαν βόμβα έσκασε χθες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» η δήλωση του Νορντίν Άμραμπατ σε Ολλανδικό μέσο πως θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία!

Υπενθυμίζουμε πως χθες ο Μαροκινός είπε μεταξύ άλλων «Εχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις, χαχα!». Με δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Άμραμπατ ανέφερε επίσης τα εξής «Δεν χρειάζεται ζητήσω για δουλειά γιατί τώρα παίζω στην ΑΕΚ και σύμφωνα με τον σύλλογο είμαι σημαντικός. Γι’ αυτό θέλουν να με κρατήσουν. Θα παίξουν σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και με θέλουν εκεί, θα ήθελα να είμαι μαζί τους, αλλά θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και να δείξω κάτι στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν ξεχάσει ξανά».

Έπειτα από τις δηλώσεις έγινε μεγάλος ντόρος στην Ελλάδα με τον παίκτη της ΑΕΚ να προχωρά σε μια ανάρτηση στο Instagram η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά «Σκέψου πριν μιλήσεις». Σύμφωνα με το «The Standard», στην «Ένωση» γνώριζαν από πριν το θέμα με τον Άμραμπατ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής πριν από παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όταν η αποστολή της ΑΕΚ ήταν στο ξενοδοχείο, σε μια στιγμή εκνευρισμού φαίνεται να είχε πει «Εγώ θα φύγω έτσι και αλλιώς το καλοκαίρι. Θα πάω στην Ολλανδία. Δεν μπορώ άλλο εδώ μέσα…». Αυτό το «επεισόδιο» και η στάση του ποδοσφαιριστή φανέρωνε το σκεπτικό του, παρότι ο ίδιος έχει συμβόλαιο με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares