Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 22:50

Μαρτίνς: «Παίξαμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ ποιοτικό αντίπαλο»

Στην ποιότητα της ΑΕΚ και στη δυσκολία των play-offs στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στις καθιερωμένες δηλώσεις του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα του Ολυμπιακού:

«Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων. Ηταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν. Ενα παιχνίδι με πολλές φάσεις, εμείς κάναμε τις καλύτερες και τις πιο κοντά στο γκολ, δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί για να τις μετατρέψουμε σε γκολ».

Για το ότι ο Ολυμπιακός για τέταρτο παιχνίδι προηγήθηκε, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση; «Με τη δουλειά θα το αλλάξουμε αυτό, τα play offs είναι μια δύσκολη διαδικασία, με ντέρμπι. Παίξαμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ιδιαίτερα στους επιθετικούς παίκτες της. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε τα παιχνίδια αυτά αλλά πρέπει να τα κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να κάνουμε φάσεις όπως κάναμε σήμερα, θα πρέπει όμως να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πολύ τα επίπεδα της αποτελεσματικότητας μας. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τελείωμα των φάσεων και πιο προσεκτικοί. Είναι μακρύς δρόμος, τίποτα δεν έχει τελειώσει...»

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares