Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 00:50

Επικράτηση της Μαρσέιγ επί του ΠΑΟΚ (2-1), όλα ανοιχτά στον επαναληπτικό

Δεν τα κατάφερε η Ελληνική ομάδα κόντρα στη Γαλλική αφού γνώρισε την ήττα και τώρα όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης την άλλη εβδομάδα!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη Μαρσέιγ, στη Μασσαλία, στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς για τη φάση των «8» του Uefa Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 αλλά όλα είναι ανοιχτά εν όψει επαναληπτικού στην Τούμπα.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους «Θεσσαλονικείς» αφού βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ. Αρχικά στο 13΄ ο Παγέ βρήκε πανέμορφα τον Ζέρσον που τελείωσε ιδανικά τη φάση και έκανε το 1-0. Τα τέρματα διπλασίασε για τους Γάλλους στο 45΄ ο Παγέ με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Η Ελληνική ομάδα βρήκε τρόπο να μπει ξανά στο παιχνίδι όταν στο 48΄ ο Ελ Καντουρί πλάσαρε τον Μανταντά και μείωσε σε 2-1. Το σκορ αυτό δεν άλλαξε και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στην «Τούμπα».

Μαρσέιγ (Χόρχε Σαμπαόλι): Μανταντά - Λιρόλα (63’ Ρονζιέ), Τσαρλέτα-Τσαρ, Σαλιμπά Κολάσινατς (63’ Καμαρά) - Γκέιγ, Γκεντουζί, Ζέρσον - Παγέ, Ιντέρ, Μπακαμπού (46’ Ντιένγκ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια - Τσιγγάρας (46’ Ελ Καντουρί), Κούρτιτς - Μπίσεσβαρ (75’ Μιτρίτσα), Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο- Άκπομ (75’ Τσόλακ)

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares