Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 16:08

Νίκη με πειστική εμφάνιση κόντρα στην Σάμο για την Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας η Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων νίκησε 7-0 την ΕΠΣ Σάμου, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Γατσέλου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο επιβάλοντας τον ρυθμό τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τρία γκολ πέτυχε ο Καμπάνης και από δύο Χάμζα και Μαρτίνος.

Το φιλμ του αγώνα

5’ άουτ πέρασε το σουτ από πλάγια θέση του Χάμζα.
7’ με κοντινό πλασέ του Μαρτίνου έπειτα την ασίστ από τον Καμπάνη με το κεφάλι , η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ζαούτη (1-0).
15’ ο Καπέλλας από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
19’ ο Χαμζα με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν βρήκε στόχο καθώς πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.
25’ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Καμπάνηνα περνά την μπάλα πάνω από τον Ζαούτη, όμως αυτή σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Σάμου.
29’ ο Καμπάνης με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαούτη (2-0).
31’φάουλ του Αρώνη από τα αριστερά έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, υπήρξε μία σύγχυση στους αμυντικούς της Σάμου και ο Μαρτίνος με σουτ πήρε το κόρνερ.
35’ σουτ του Ρέππα χωρίς πρόβλημα ο Μπεσίρι, αυτό ήταν και η πρώτη επίσκεψη της ομάδας της Σάμου στην περιοχή των Κυκλάδων.
40’ ο Αλιφιέρης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής είδε τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξή κάθετο δοκάρι του Ζαούτη.
41’ ο Καμπάνης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα από τα δεξιά νίκησε τον Ζούτη γράφοντας το 3-0 για την ΕΠΣ Κυκλάδων.
46’ σουτ του Καμπάνη, χωρίς πρόβλημα ο Ζαούτης.
50’ ο γκολκίπερ της Σάμου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση ο Καμπάνης.
51’ ο Μοσχάτος βρέθηκε μόνος μισό μέτρο από τη γραμμή του τέρματος της Σάμου, όμως το σουτ που έπιασε ήταν άστοχο αφού έστειλε τη μπάλα άουτ.
54’ απευθείας φάουλ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής από τον Καμπάνη, ο Ζαούτης ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.
57’ τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Καμπάνη καθώς σε σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και με εξουδετερωμένο τον Ζαούτη η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Ράπτη ο οποίος βρίσκονταν πάνω στην γραμμή του τέρματος της Σάμου.
58’ ο Μαρτίνος με σουτ από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Ζαούτη κάνοντας το 4-0.
62’ ο Καμπάνης με πλασέ από κοντινή θέση νίκησε τον γκολκίπερ της Σάμου και διαμόρφωσε το 5-0.
66’ ο Ζαούτης με εντυπωσιακό τρόπο με το ένα χέρι έβγαλε το σουτ του Αλιφιέρη.
69’ ο Χάμζα με μακρινό σουτ νίκησε τον Ζαούτη ο οποίος ευθύνεται για το γκολ, καθώς του έφυγε η μπάλα από τα χέρια (6-0).
77’ άουτ πέρασε η κεφαλιά του Μοσχάτου.
82’ ο Χάμζα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σημείωσε το ωραιότερο τέρμα στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 7-0 για την ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο παίκτης του κ. Γατσέλου ήταν εκ των κορυφαίων στην αναμέτρηση με τη Σάμο και με το γκολ αυτό έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Γεωργάρας - Γρυπάρης

ΕΠΣ Κυκλάδων: (Γατσέλος): Μπεσίρι, Καπέλλας, Ρούσσος (58’ Μπάλλας), Σέχου, Μοσχάτος, Αρώνης (66’ Δ. Ρούσσος), Αλιφιέρης, Καλλίγερος (58’ Μανθόπουλος), Καμπάνης (66’Βαλλέτας), Χάμζα, Μαρτίνος (66’ Στεφάνου. Στον πάγκο ακόμη ήταν: Ρουστέμι, Ξενάκης, Τσιγώνιας, Μπίμπα, Κρίσπης.

ΕΠΣ Σάμου (Γκαϊτατζόπουλος): Ζαούτης, Κρικώνης (41 Τσιμπλίδης), Μιχ. Πούλος (41’ Τηγανίτης), Ράπτης, Λομβαρδάς, Τελιγιαννίδης, Ρέππας (41’ Παπακώστας), Στ. Πούλος (66’ Κουβδός), Σταματόπουλος, Καρλοβασίτης, Ιωαννίδης (66’ Βούρος). Στον πάγκο ακόμη ήταν: Καλέτσης, Καραγιαννάκης, Αποστόλου, Ταυλάλης.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares